Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Versus


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Pro sau contra incinerare

Categorie: Versus
Discuţie iniţiată de nikkoOffline
(114 răspunsuri)9.396 afişări
Decizia regizorului Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat dupa moarte a iscat adevarate controverse in mass-media romaneasca. Pe de o parte avem Biserica Ortodoxă Română  care se opune incinerarii si pe care o considera un sacrilegiu iar de alta parte avem incinerarea din motive materiale ( e mai ieftin si mai practic) sau din motive spirituale.

Asadar, pro sau contra incinerare?
Puteti si argumenta.
Sunteti de acord sa fiti incinerat?

Autentifică-te pentru a putea vota
Vezi rezultatele
Pro sau contra incinerare
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.1618 / 0.0502 (274)