Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Sporturi


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Si acest 28 - 26 este tot coincidenta, probabil... Chiar, credeti in numerologie ?

Categorie: Sporturi
Discuţie iniţiată de GabiOffline
(30 răspunsuri)4.376 afişări

Ca sa avem datele precise de la inceput: conform DEX-ului, numerologia este "ştiinţă a numerelor, care, apelând la complicate legi ale matematicii astrale, serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman. (< fr. numérologie)".

Credeti in numerologie ? Personal, nu cred, dar incepand de zilele astea incep sa am unele dubii. Mici inca, dar... exista.

De unde se trag aceste dubii ? Se leaga de moartea lui Marian Cozma si de ciudatele coincidente care se invart in jurul diverselor aspecte legate de moartea jucatorului roman. Astfel, sunt cateva numere care, asa cum sunt sau in combinatii diverse, se tot regasesc: 2, 6 si 8. Sa intram in detalii:

- Marian Cozma a murit la 26 de ani;
- Avea numarul 8 pe tricou la Veszprem;
- a fost injunghiat in data de 08.02;
- Marian s-a nascut in '82;
- cea mai mare performanta a lui Marian Cozma a fost castigarea celei de-a 2-a cupe ca importanta in Europa, Cupa Cupelor, in 2008;
- primul meci jucat in Liga Campionilor de Veszprem (cu Ademar) fara Marian Cozma s-a terminat la diferenta de 2 goluri, adica 28 - 26;
- La Campionatul Mondial de luna trecuta, numarul lui Marian de pe tricou, la "nationala" de handbal, a fost 82.

Iar in seara asta, cu 5 minute inainte de finalul meciului Oltchim - Gyor (adica campioanele Romaniei si Ungariei, singurele 2 tari in care a jucat la echipe de club Marian Cozma), mi-a venit in minte ca meciul se indreapta spre 28 - 26... Si asa a fost !

Iar urmatorul meci al Oltchimului este, binenteles, in 28.02...

Sincer, ma mai gandisem zilele trecute si la alte asemenea coincidente legate de acest caz si de aceste numere, dar numai pe acestea mi le-am amintit acum.


Gaby

                      

Tags: numere, Marian, Cozma
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
SUS
0.0674 / 0.0291 (114)