Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Dragoste si sex


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Cu ce va ocupati timpul in pauza de pranz ?

Categorie: Dragoste si sex
Discuţie iniţiată de GabiOffline
(79 răspunsuri)4.652 afişări

Peste 55% dintre italieni isi inseala partenerele, de regula cu prietenele acestora. La randul lor, 45% dintre femei au o relatie extraconjugala, releva un studiu al asociatiei avocatilor specializati in drept matrimonial (AMI).

AMI avertizeaza ca fenomenul infidelitatii conjugale este in crestere si datorita diversificarii retelelor sociale ca Facebook si Twitter. Orasele cu cele mai multe cazuri sunt Milano si Roma, iar tradatorii prefera "pauza de pranz", informeaza publicatia Corriere della Serra.

Dintre acestia, 70% au marturisit ca opteaza pentru aventurile de o noapte, in timp ce restul de 30% ajung sa aiba o relatie stabila, paralela cu cea conjugala.

Stefania C. (42 de ani) din Roma, a divortat in urma cu un an pentru ca sotul brusc, si-a schimbat atitudinea fata de ea. "Cand a implinit 50 de ani, Simone a devenit de nerecunoscut. Inventa scuze pentru ca sa lipseasca de acasa si nu am mai rezistat. Dupa ce s-a mutat la mama lui, am descoperit in calculatorul casei ca avea o relatie cu o femeie din Milano, pe care o afisa pe pagina de Facebook", a povestit italianca pentru Agerpres.

"In jumatate de cazurile de infidelitate, partenerii 'inchid un ochi' si tolereaza situatia", a asigurat presedintele AMI, Gian Ettore Gassani. Varsta tradatorilor a crescut si media a ajuns la 44 de ani. Exista si un site al infidelilor din Italia (gleenden.com) care are 90.000 de inscrisi.

Utilizatorii acceptati trebuie sa fie casatoriti si sa isi doreasca o relatie extraconjugala. Site-ul este activ in 158 de tari si se poate deconecta dintr-o singura miscare pentru ca utilizatorii sa nu fie surprinsi de partener.

Psihologul japonez Katoshi Kanazawa a elaborat teoria potrivit careia tradatorii sunt mai putin inteligenti decat media persoanelor si iresponsabili la locul de munca pentru ca sunt concentrati asupra relatiei lor.

Jumatate din cazurile de infidelitate sunt descoperite in urma consultarii celularului partenerului si 20% din posta electronica. Doar 20% dintre parteneri folosesc elemente de spionaj ca inregistrari video si microfoane amplasate fara stiinta partenerului.

Studiul arata ca barbatii se implica in relatii extraconjugale cu prietenele partenerelor, in timp ce femeile "pescuiesc" colegii de serviciu, antrenorii de fitness sau alte sporturi.

Sursa: Agerpress.

 

Cu ce va ocupati timpul in pauza de pranz ?
Tags: Cu, ce, va, ocupati, timpul, in, pauza, de, pranz
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Cum e vremea afara ?

Ce faceti in timpul liber ?

O tanara a fost ceruta in casatorie in timpul meciului FC Timisoara - CFR Cluj. Cererea s-a facut...

Cum se face de nu mai avem TIMP impreuna cu familia?
SUS
0.1920 / 0.0954 (203)