Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


Cortina Digiplex - Oradea

Cortina Digiplex - Oradea Adresa: Calea Aradului, 87
Telefon: 0755.332.211

Cortina Cinema Digiplex pune la dispoziția spectatorilor 6 săli moderne pentru experiențe cinematografice de excepție.

Cortina Cinema Digiplex pune la dispoziția spectatorilor 6 săli moderne pentru experiențe cinematografice de excepție. Toate sălile dispun de cele mai noi tehnologii de proiecție și de redare audio din țară, furnizate de Barco si Master Image 3D, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de o calitate extraordinară a imaginii și a sunetului. Nivelul de confort oferit este unul ridicat, scaunele fiind deosebit de comode, iar spațiul pentru picioare fiind unul generos.

Info săli

Cele 6 săli dispun de o capacitate totală de 960 locuri:

   Sala 1 - 182 locuri
   Sala 2 - 112 locuri
   Sala 3 - 89 locuri
   Sala 4 - 134 locuri
   Sala 5 - 123 locuri
   Sala 6 - 320 locuri

Toate sălile beneficiază de proiecție digitală și sunt dotate cu sistem de sunet Dolby Surround 5.1. Mai mult, sălile 1 și 6 au posibilitate de proiecție 3D.

Sala 6 este cea mai mare, iar scaunele acesteia sunt dispuse pe 3 rânduri, cele laterale fiind orientate eliptic, astfel încât ecranul să poată fi văzut foarte bine din orice punct al sălii.

Rating:   (0 voturi)
Programul la Cortina Digiplex - Oradea
Nu s-au gasit inregistrari pentru zilele urmatoare.
Răspunde
Comentariul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.0632 / 0.0355 (51)