Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Regional


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Primaria Capitalei vrea sa interzica graffiti-urile

Category: Regional
Talk started by GabiOffline
(2 answers)5.521 times displayed

Primaria Capitalei intentioneaza sa interzica graffiti-urile. Picturile pe ziduri si tot felul de inscriptii care impodobesc in prezent cladirile din Bucuresti vor putea fi efectuate, daca hotararea este aprobata, doar cu acordul proprietarului, "indiferent de forma de proprietate", potrivit unui proiect propus spre dezbatere publica pe site-ul municipalitatii.

Exceptie vor face spatiile special amenajate in acest scop in parcuri si in gradini publice.

Cei care vor incalca aceasta interdictie risca sa fie amendati potrivit prevederilor Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

La 30 de zile de la adoptarea hotararii, administratorii parcurilor si gradinilor publice vor identifica si amenaja "zonele in care sa se poata manifesta persoanele cu aptitudini in acest domeniu".

In expunerea de motive, autorii propunerii afirma ca "graffiti-ul a devenit un fenomen in Bucuresti", este facut fara consimtamantul proprietarului si intruneste astfel conditiile de vandalism.

"Sunt afectate constructii de valoare istorica, garduri, pasaje, statii de metrou, cabine telefonice" generand astfel "disconfort pentru populatie", sustin initiatorii proiectului.

Primaria Capitalei vrea sa interzica graffiti-urile
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0607 / 0.0291 (57)