Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Regional


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

6 statii de metrou in 19 ani. Si mai facem si sarbatoare din asta...

Category: Regional
Talk started by GabiOffline
(6 answers)5.653 times displayed

Iata ca s-a inaugurat cu surle si trambite si noul tronson de 5 kilometri de metrou, intre Nicolae Grigorescu si Linia de Centura (a se citi comuna Catelu). Evidet, a fost mare bucurie, multa sarbatoare, cu ministri, cu baloane, etc.

Daca facem un bilant, vedem ca linia asta a fost inceputa in 1988 si in doia ani de zile era aproape terminata. In 19 an de dupa revolutie, cele 4 statii si tunelurile aferente doar au fost finalizate, de fapt. Facem sarbatoare ca am tras metrou in comuna Catelu, dar cartiere precum Drumul Taberei sau Rahova n-au picatura de tunel de metrou. Ca sa nu mai spun ca daca tot sunt tunele de 5 kilometri, puteau sa mai urce la suprafata inca cateva statii, ca o statie la un kilometru si ceva mi se pare aberant (media europeana este intr 200 si 500 de metri, nu mai retin exact cat).

Daca adunam la cele 4 statii si inca 2 (Grivita - 1 Mai) care s-au inaugurat acum vreo 8 ani, rezulta ca de la revolutie incoace s-au dat in folosinta 6 statii. In ritmul asta, in vreo 1000 de ani ajungem din urma (ba poate chiar si depasim) orase precum Londra, Paris, etc.

 

Tags: metrou
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Austriecii ne momesc cu... miros de cafea la metrou pentru a ne aduce la Viena

Greva la metroul bucurestean
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0579 / 0.0290 (66)