Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Health Services


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Vrei să ştii dacă te vei îmbolnăvi de inimă?

Category: Health Services
Talk started by nikkoOffline
(13 answers)9.984 times displayed
Fundaţia Română a Inimii a conceput un test online prin care fiecare persoană îşi poate calcula riscul cardiovascular. Rezultatul poate da primele sfaturi de modificare a stilului de viaţă sau te poate trimite la medic.

Campania isi propune sa constientizeze populatia despre factorii de risc cardiovascular si acumularea lor. Cei mai multi dintre noi avem, in acelasi timp, mai multi factori de risc (fumam, suntem sedentari, ducem o viata stresanta, avem in familie un istoric cardiovascular, avem valori crescute ale tensiunii arteriale sau ale colesterolului etc). Acesti factori de risc, luati impreuna, definesc riscul nostru cardiovascular global.

Ceea ce trebuie sa mai stim este ca barbatii sunt mai predispusi la boli cardiovasculare dupa varsta de 45 de ani, iar femeile dupa instalarea menopauzei, adica in jurul varstei de 55 de ani.


Puteti sa va faceti testul la aceasta adresa: http://www.soscardio.ro/campanie/test-risc-cardiovascular#colours
iar, daca doriti, puteti posta rezultatele la aceasta tema.
Vrei să ştii dacă te vei îmbolnăvi de inimă?
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0725 / 0.0339 (79)