Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Girls vs. Boys


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Ideal

Category: Girls vs. Boys
Talk started by S!lvesterOffline
(24 answers)7.972 times displayed

O fetita in varsta de numai sase ani din China a devenit celebra in prima zi de scoala, declarand ca vrea sa devina "o functionara corupta" atunci cand va fi mare, a anuntat vineri cotidianul Southern Metropolis Daily, relateaza AFP, citata de Newsin.

"Cand voi fi mare, vreau sa fiu functionara", declara fetita, intr-o inregistrare video postata pe site-ul internet al cotidianului. "Ce fel de functionar?", o intreaba apoi jurnalistul. "Un functionar corupt, deoarece functionarii corupti au tot ce isi doresc", raspunde ea.

Numerosi utilizatori de internet s-au grabit sa sublinieze ca "aspiratiile" fetitei reflecta o "realitate sociala" in China, tara afectata endemic de coruptie. Celelalte colege ale fetitei au dat insa raspunsuri clasice, afirmand ca vor sa devina, de exemplu, invatatoare.

Coruptia este una dintre principalele probleme cu care se confrunta Partidul Comunist aflat la putere de aproape 60 de ani, atat de mult, incat presedintele Hu Jintao a avertizat ca este vorba despre o problema de viata si de moarte pentru partidul unic.

Cum comentati ?

Care ar fi idealul vostru in viata sau jobul ideal... ?

Ideal
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1056 / 0.0588 (100)