Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Economy and Finances


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Record de fiabilitate pentru Dacia in Germania! Dacia Logan este mai fiabila decat orice Opel!

Category: Economy and Finances
Talk started by GabiOffline
(19 answers)10.957 times displayed
Germanii de la Auto Bild au anuntat ca modelele Dacia Logan, Sandero si Logan MCV au reusit sa inregistreze cele mai bune rezultate la capitolul fiabilitate.
Este incredibil cum cea mai mare piata auto din Europa, Germania recunoaste in sfarsit anduranta masinilor romanesti Dacia.

Dupa o lansare criticata in 2005 a masinilor Logan in Germania acum presa de specialitate a testat automobilul romanesc si a dat un verdict de Foarte Bine.

Auto Bild anunta in premiera ca Dacia Logan este o masina care primeste verdictul de Foarte Bine la capitolul fiabilitate, verdict care nu a mai fost castigat de mai bine de 15 ani, respectiv din anul 1993 de la modelul Opel Astra I.

Mai mult decat atat luat ca punctaj masina romaneasca a reusit sa castige cel mai mare punctaj din ultimii 25 de ani, si aici nu trebuie sa uitam faptul ca Auto Bild a testat si masini semnate Mercedes Benz, Audi sau BMW.


Conform inginerilor Auto Bild au fost luati in calcul peste 52 de parametrii de testare, iar rezultatul a fost cel mai bun din ultimii ani.

Costurile generale ale reparatiilor au fost de 76.84 euro!

Pentru a face acest test unul plauzibil Auto Bild a cerut fisele de fiabilitate pentru Dacia Logan a opt service-uri mari din Germania, acestia din urma declarand masina romaneasca ca fiind una dintre cele mai rezistente si eficiente din punct de vedere al costurilor de utilizare din Germania.

Service-urile care au luat parte la acest test sunt urmatoarele:

Autohaus Olbrich & Sons, Berlin , Autohaus Anders, Dresden , Autohaus Hufnagl, Ebersbach , Car Gron, Edling, Autohaus Eye Geseke , Autohaus Barthel Brühl , Hama Automobiles, Wesel , Autohaus Röcker, Mosquito-Bernfeld.

Pentru alte detalii: http://www.autobild.de/artikel/werkstatt-test-2011-dacia-1869025.html

Record de fiabilitate pentru Dacia in Germania! Dacia Logan este mai fiabila decat orice Opel!
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1126 / 0.0299 (92)