Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At us


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Conferinţa NASA şi gaura neagră: "Nimic senzaţional"

Category: At us
Talk started by Cipi_bosOffline
(7 answers)3.609 times displayed

Ati vazut cum au mediatizat, ieri si alaltaieri, toate siteurile si toate posturile tv de stiri conferinta de presa NASA ? Daca da inseamna ca si voi ati sesizat disperarea dupa rating din ultima vreme.
Se specula pe internet si pe OTV ca in sfarsit vom fi martorii aparitiei extraterestriilor, sau, si mai rau, un meteorit care ar ameninta viata de pe Terra, dar, dezamagire... se pare ca DIN PACATE nu vom fi martorii sfarsitului lumii. O gaura neagra aflata la 50 de milioane de ani lumina in alta galaxie nu prea cred ca ar mai da material de stiri pentru prea nesimtitii de la Antena 1, zero TV sau  hotnews.
Uitati unul dintre zecile sau chiar sutele de articole care au aparut ieri pe net, insotite, de mii de comentarii.
"NASA: conferinta de presa despre descoperirea unui obiect exceptional in spatiul cosmic


NASA a anuntat luni ca va sustine o conferinta de presa despre descoperirea unui "obiect exceptional" in spatiul cosmic. Conferinta va avea loc luni, la ora 19.30 (ora Romaniei). HotNews.ro va va tine la curent cu toate noutatile. Potrivit comunicatului postat pe site-ul NASA, descoperirea a fost facuta de Observatorul Chandra.Vom reveni cu amanunte"

Curios, m-am uitat pe siteul CNN-ului sa vad daca si ei au abordat acest subiect... surprizaa, nici macar un cuvant n-au scris despre SENZATIONALA conferinta, cum au putut fi atat de sfidatori?
E un lucru specific romanesc ce s-a intamplat ieri?

Conferinţa NASA şi gaura neagră: "Nimic senzaţional"
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0887 / 0.0322 (68)