Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At us


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Amenda intr-un oras in care nu am fost niciodata

Category: At us
Talk started by DRGOffline
(51 answers)5.719 times displayed

In urma cu trei ani si jumatate (aprilie 2007) am luat o amenda in Cluj Napoca, fara sa fi ajuns vreodata in acel oras. Nu am primit vreodata procesul verbal acasa, ci doar somatia, in vara lui 2009, care spunea sa platesc in 15 zile amenda de 300 lei, altfel se trece la executare silita (tradusa prin blocarea cadrului de salariu, pentru astfel de sume).

Ulterior am intrat in posesia procesului verbal si am vazut ca acolo erau trecute datele mele de buletin (nu am dat niciodata buletinul din mana altcuiva decat angajatorului), iar procesul verbal fusese primit la domiciliul meu de un imputernicit pe nume Ana. Ciudat, tinand cont ca eu nu am imputernicit pe nimeni, iar in apartamentul meu nu a locuit vreodata vreo Ana.

A trebuit sa deschid doua procese, unul la Cluj si unul la Bucuresti, au urmat bani cheltuiti pe avocat si acum, dupa un an si jumatate de cand am aflat de amenda, dosarul se afla in pronuntare. Maine ar trebui sa afiu deznodamantul: fie castig, se anuleaza amenda si primesc cheltuielile de judecata, fie pierd, nu primesc niciun leu si sunt obligat sa platesc si amenda.

La inceput era palpitant, dar pe parcursul ultimelor 18-19 luni mi s-a luat de acest proces, de justitie, de notiunea de dreptate (singura care m-a impins sa cheltui peste 2.000 lei pt asa ceva, cand amenda era de 300 lei).

Sper sa castig, dar daca maine aflu ca am pierdut procesul, ce ma sfatuiti sa fac? Voi ati avut experiente similare in Romanica? Cum va explicati fenomenul asta, de a lua amenda intr-un oras in care nu ai fost vreodata?

Amenda intr-un oras in care nu am fost niciodata
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1248 / 0.0543 (152)