Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

seleneoana

FEMEIE leu
2 conversaţii  2 conversaţii
22 poza zilei  22 poza zilei
1 bancul zilei  1 bancul zilei
19 bancuri propuse  19 bancuri propuse
1 problema zilei  1 problema zilei
0 recenzii locaţii  0 recenzii locaţii
47 opinii  47 opinii
352 comentarii  352 comentarii
0 recenzii  0 recenzii
Complimente
Multumesc
0
Poza reusita
0
Scriitor bun
0
Fierbinte
0
Doar o notita
0
Îmi place profilul tau
0
Scrie mai multe
0
Esti cool
0
Super poza
0
Super statistici
0
Esti amuzant
0
Locaţie
Sibiu

Data naşterii
Duminică, 27 iulie 1986

Văzută ultima dată
17 mai 2014

Înscrisă
28 aprilie 2008


Rank jocuri
#2351 cu 9906 puncte

Conversaţii

O poza, o poveste
22 iunie 2012 - Hobby-uri 4.718 afişări

"Cea mai haioasa poza" este una dintre cele mai populare sectiuni ale site-ului Diseara.ro. In plus mai avem conversatii ca "Imaginea zilei" unde putem incarca poze care ni s-au parut interesante sau amuzante. La "Fotografi laudati-va"...ne laudam cu pozele facute de noi.  
Eh, daca tot ne place atat de tare sa ne uitam la poze, de ce nu, in  timp ce le privim, sa spunem si o poveste despre poza respectiva. Asadar, daca gasiti, sau aveti deja, poze inedite cu povesti la fel de inedite, poze speciale, poze care capteaza un moment de rascruce in istorie si doriti sa le spuneti si povestea, aici e locul potrivit unde sa le impartasiti.Poza pe care v-o prezint este atat de speciala, nu pentru ceea ce este surprins in ea, ci pentru ca este prima poza realizata vreodata. Acest lucru il reusea Joseph Nicephore Niepce in 1826, se numeste "View from the Window at Le Gras" (Vedere din fereastra de la Le Gras) si se intampla in Saint-Loup-de-Varennes- Franta. A durat 8 ore pana cand imaginea s-a impregnat pe suportul cu o compozizie asemanatoare cu betonul, ramanand, dupa un tratament cu ulei de lavanda si petrol, ceea ce vedem noi acum.

O poza, o poveste
Răspunde Răspunde 45 răspunsuri
Enigme, mistere, conspiratii de-a lungul vremii
20 iunie 2012 - Cultura si religie 4.836 afişări

Oamenii au fost mereu fascinati de secret. Ceea ce parea de "nepatruns" a fost mereu mai interesant decat ceea ce era "cu cartile pe masa". De-a lungul istoriei au avul loc o multime de evenimente care, ajungand la urechile multimii, ar fi distrus, sau cel putin "sifonat" imaginea si credibilitatea marilor eroi ai vremii. Astfel s-au nascul tot felul de legende, povesti invaluite in mister, pe care nici azi nu stim daca sa le tratam ca fapte din trecut, sau pur si rimplu ca rod al imaginatiei unora.
Unele povesti de acest gen au capatat asemenea dimensiuni incat au schimbat cursul istoriei, au ridicat semne de intrebare milioanelor de oameni de-a lungul veacurilor.In jurul lor s-au nascut sute de teorii ale conspiratiei care inca mai dau batai de cap unora. Altele au primit atentie o vreme, reprezentand un subiect amuzant de discutie.Multe persista pana in prezent, multe se nasc inca in prezent si, inevitabil, multe se vor mai naste in viitor.
In discutia pe care vreau azi sa o propun, doresc sa impartasim astfel de povesti care ne-au fascinat, care ne-au surprins de la prima auzire, care ne-au facut sa cercetam(chiar daca numai pe internet) pentru a incerca sa aflam adevarul, sau cel putin parerea altora, subiecte care ne-au intrigat, ne-au facut sa ne schimbam punctul de vedere asupra lumii si a vietii, care, poate, doar ne-au adus zambetul pe buze, sau care ni s-au parut de-a dreptul imense tampenii.

Răspunde Răspunde 16 răspunsuri
SUS
0.2457 / 0.2202 (88)