Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

bashar

BARBAT
0 conversaţii  0 conversaţii
0 poza zilei  0 poza zilei
0 bancul zilei  0 bancul zilei
2 bancuri propuse  2 bancuri propuse
0 problema zilei  0 problema zilei
0 recenzii locaţii  0 recenzii locaţii
2 opinii  2 opinii
109 comentarii  109 comentarii
1 recenzii  1 recenzii
Complimente
Multumesc
0
Poza reusita
0
Scriitor bun
0
Fierbinte
0
Doar o notita
0
Îmi place profilul tau
0
Scrie mai multe
0
Esti cool
0
Super poza
0
Super statistici
0
Esti amuzant
0
Locaţie
Turda

Data naşterii
(nu este publică)

Văzut ultima dată
6 septembrie 2011

Înscris
26 mai 2007


Rank jocuri
#25775 cu 0 puncte

Profil


Propuneri bancul zilei (2)

21 august 2007
Cica era un om si il alergau altzi oameni ca sa-l bata. Si alearga ei, alearga, si la un moment dat cel urmarit se ascunde intr-o pestera, iar urmaritorii trec de el. Acum era o problema : in pestera aia putzea ingrozitor. Da' putzea, nu gluma. Si cum statea omul nostru in pestera, trece un tzaran prin fatza pesterii si-l intreaba:
- Bade, da' ce pute asa in pestera asta?
- Pai stai sa vezi, raspunde tipul din pestera.Cica a fost o data, demult, in pestera asta un balaur.Pe-atunci pestera se afla in regatul lui Verde Imparat, care avea doi fii.Si balaurul asta manca sistematic toate fetele si femeile din imparatzie. Vazand asa, fiul cel mare se duce la tac-su si zice: "Auzi, tata, eu ma duc la balaur sa-l omor, ca in catziva ani n-o sa mai avem ce f#te, ne haleste asta toate ***rile". Asa ca se duce acesta in pestera balaurului, se bat ei vreo doua saptamani, il rapune balaurul pe feciorul de imparat si il mananca. Dupa un timp, isi incearca norocul si celalalt fecior al imparatului. Merge si el in barlogul balaurului, se bat ei de dimineatza pana seara, multe zile, si, intr-un final, voinicul il rapune pe balaur, si scapa regatul de belea. Asta a fost, incheie tipul din pestera.
- Pai, bine bade, da' ce legatura are povestea asta cu mirosul din pestera? De ce pute in halul asta?
- Aaa, de ce pute? Nu stiu, s-o fi ***t vreunul ...
20 august 2007
Itic si Strul isi povestesc visele:
- Se facea ca mi-a venit pofta de bors - zice Itic. Am pus carnea la fiert si fuga in piata dupa marar, dar de unde ? In piata nici un fir de marar. Atunci am luat avionul si am plecat in Canada dupa marar.
- Fleacuri ! - zice Strul. Sa vezi ce vis am avut eu ! Se facea ca dormeam si aud un ciocanit in usa. Deschid si cine crezi ca-mi cade de git ? Claudia Cardinale ! Claudita, auzi ? A fost o nebunie. La despartire, mi-a declarat cu mina pe inima ca este cea mai fericita femeie din lume. Dar abia a plecat si aud alt ciocanit in usa. Cind deschid, sa cad jos nu alta. Cine crezi ca era ? Vechea mea pasiune, Sofia Loren! Sofica, auzi ? Desi eram epuizat, dragostea mi-a turnat noi puteri in vine si m-am purtat ca un performer, am iubit-o cu patima dureroasa pe Sofica. Dupa ce a plecat, am incuiat usa si se facea ca m-am culcat din nou cu gindul sa nu mai dau drumul la nimeni. Dar bataile in usa s-au intetit din nou. Mi-am zis hotarit ca nu mai primesc pe nimeni si asa am facut. Cine crezi ca era nenorocoasa? Brigitte Bardot ! Dar spusesem nu si "nu" a fost ! A insistat ea cu vorbe frumoase, cu gesturi incitante, dar eu am fost incoruptibil si am dat-o afara.
- Dobitocule ! - se supara Itic - de ce n-ai adus-o la mine ?
- Pai, de unde sa te iau, dragul meu, nu erai plecat in Canada dupa marar?
Vezi toate bancurile propuse »
SUS
0.3000 / 0.2615 (87)