Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

CatalinIstor

BARBAT
0 conversaţii  0 conversaţii
0 poza zilei  0 poza zilei
0 bancul zilei  0 bancul zilei
0 bancuri propuse  0 bancuri propuse
0 problema zilei  0 problema zilei
0 recenzii locaţii  0 recenzii locaţii
24 opinii  24 opinii
33 comentarii  33 comentarii
29 recenzii  29 recenzii
Complimente
Multumesc
0
Poza reusita
0
Scriitor bun
0
Fierbinte
0
Doar o notita
0
Îmi place profilul tau
0
Scrie mai multe
0
Esti cool
0
Super poza
0
Super statistici
0
Esti amuzant
0
Locaţie
Ilfov

Data naşterii
(nu este publică)

Văzut ultima dată
4 martie 2014

Înscris
9 decembrie 2013


Rank jocuri
#131797 cu 0 puncte

Recenzii
  


Recenzii filme (29)

Jocul lui Ender Jocul lui Ender
Actiunea are loc  o jumătate de secol după o tentativă de invazie a Pamantului, Jocul lui Ender urmează actiunile copilului minune  Ender Wiggin (Asa Butterfield),  el este antrenat și manipulat de către o coaliție militară internațională pentru a deveni un comandant într-un conflict viitor ipotetic cu invadatorii. Filmul se inspira masiv din filmul din   2010  Tron: Legacy  in termeni de design ,de sunet și imagini, filmul are un mare atu totusi  concentrându-se pe manevrele sociale complicate ale  instructorilor  și pe  cele ale colegiilor  lui Ender. Efectele din  secvențele in care  elevii se joaca  de a război sunt realizate bine. Ai impresia că aceasta poveste  este în esență o poveste  de liceu ,cu devenirea si maturizarea erorului  asa cum o cer  Harrison Ford și Viola Davis, ca profesori ce incearca sa decida  ce să facă cu un  talentat elev  cu puteri speciale .Nu chiar genul meu de SF dar cred ca este facut pe un anumit target de varsta .
11 decembrie 2013
Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare
Din filmul asta se putea scoate mai mult ,cred ca nu au vrut sa investeasca prea multi bani .Eroii nu au o nuanță de personalitate  sau  un indiciu de emoție între ei, și același lucru este valabil pentru tot filmul . Evoluțiile  actiunii sunt  prezentate într-un mod superficial.
Jeremy Renner și Gemma Arterton joacă pe frații Hansel și Gretel, care, la fel ca în vechiul basm, au fost abandonati  în pădure fiind  copii, au întâlnit o casă de  bomboane, au fost capturați de către o vrăjitoare care a vrut să ii mănânce, și au scăpat de  vrajitoare  împingand o in  foc. Au crescut  îmbrăcati în piele și încărcati  cu arme anacronice  hi tech  care arata ciudat în mijlocul unui cadru de Ev Mediu . Atunci când un grup de vrajitoare incepe sa rapeasca copii , Renner și Arterton sunt angajați pentru a le vâna și a salva pe copii.Un film facut in graba si pentru incasari .Din ce stiu va avea un sequel :)))
10 decembrie 2013
Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă
Cum sa ratezi vreun film din seria Underworld   din 2003 le am vazut pe toate .In Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă Selena  este aceeasi  frumosa războinica vampir, prinsa  într-un război între rase de vampiri și vârcolaci. De data asta ea trebuie sa lupte impotriva celor care vor sa extermine vampiri si lycaenii.Filmul ,oricat mi a placut seria, treneaza putin nu are un scenariu bun si fara efecte  nu cred ca mai are aceeasi putere ca in primele filme.
10 decembrie 2013
Ziua Z: Apocalipsa 3D Ziua Z: Apocalipsa 3D
Nu am mers cu asteptari prea mari la film tre sa recunosc,chiar ma gandea ce cauta Brad Pitt  intr un film ca     Ziua Z: Apocalipsa,probabil ca vroia si el sa incerce altceva .Este vorba de o infectie care transforma oamenii in zombii ca in toate filmele cu o astefl de tematica,Filmul incepe bine cu actiune dar incet incet lucurile devin cam prea diluate ,nu e construit veridic mai ales cand cauta antidotul ,jucanduse cu zombii prin cladirea care adaposteste antidotul .Pentru cei care prferea genul si pe Brad Pitt intr-un rol inedit il recomand .
10 decembrie 2013
Vânătorii de capete Vânătorii de capete
Nu cred ca am ras in viata mea atat de mult la un film catalogat drept crime ,thriller.
Filmul spune povestea lui Roger Brown, un headhunter care are, de asemenea, un loc de muncă secundar  ca  hoț de opere de artă. Ultimul loc de muncă  nu merge bine și lucrurile scapa de sub control .Modul în care decurg lucrurile sunt de a dreptul  nebune pentru Roger.Credeti ma nu o sa regretati sa vedeti filmul,are un ceva ce nu vezi intr-un film american,deopotriva burlesc si trepidant filmul nu o sa va dezamageasca cu suita de intorsaturi
10 decembrie 2013
Vezi toate recenziile la filme »
SUS
0.2578 / 0.2309 (90)