Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

RedCloud

BARBAT
2 conversaţii  2 conversaţii
0 poza zilei  0 poza zilei
0 bancul zilei  0 bancul zilei
0 bancuri propuse  0 bancuri propuse
0 problema zilei  0 problema zilei
0 recenzii locaţii  0 recenzii locaţii
55 opinii  55 opinii
197 comentarii  197 comentarii
0 recenzii  0 recenzii
Complimente
Multumesc
0
Poza reusita
0
Scriitor bun
0
Fierbinte
0
Doar o notita
0
Îmi place profilul tau
0
Scrie mai multe
0
Esti cool
0
Super poza
0
Super statistici
0
Esti amuzant
0
Locaţie
Los Angeles

Data naşterii
(nu este publică)

Văzut ultima dată
25 ianuarie 2012

Înscris
9 decembrie 2011


Rank jocuri
#100677 cu 0 puncte

Conversaţii

LA MULTI ANI!!!
16 decembrie 2011 - Sarbatori, obiceiuri, traditii 20.408 afişări

Hello to everyone,

Cum abia sunt de 1 saptamana aici,desigur ca-s inca out of focus...si nu stiu pe nimeni in afara de Musilica si Mcara cu care am scris mai des dar desigur ca nici pe ei nu-i cunosc deloc.Dar fiindca mai este 1 saptamana pana la Craciun-cand mosu' vine numai la cei rai ca lista e mult mai mare-am gandit sa va urez tuturor de la acest site,mult noroc,sanatate,mancare in prostie si bautura valuri,pom incarcat si sa fie un an nou mult mai bun,plin de fericire si implinirea tuturor viselor!!!

Sarbatori Fericite!
La Multi Ani!
Merry Christmas!
Happy New Year!
Feliz navidad!

Red Cloud

PS: felicitarea e in intregime lucrata de mine av cors :)

LA MULTI ANI!!!
Răspunde Răspunde 112 răspunsuri
Despre mine
10 decembrie 2011 - Despre Diseara.Ro 6.984 afişări

Hi there,

Sunt Red Cloud si locuiesc in North Hollywood(un district din San Fernando Valley)-Los Angeles.Am o locuinta si in Merida(Yucatan Peninsula)Mexico unde stau majoritatea anului.
Sunt cetatean American de origina Romana si am emigrat in USA in urma cu 29 ani.Sunt professional artist illustrator si creez arta de 24 ani intre care primii 11 am fost artist de BD la Marvel Comics in NYC unde am trait multi ani.
Ultimii 13 ani am lucrat si lucrez creind arta de ilustratie(storyboards)pt. TV commercials(reclame la TV Americana)si deci lucrez in Advertising business.
Concomitent cu asta.lucrez storyboards si concept art pt. major movie studios in Hollywood si deci filme pt. marile ecrane ce cu siguranta le-ati vazut deja :)

Introducerea mea suna mai mult a CV :) :) dar nu vad cum sa ma descriu altfel.Am dat intamplator peste acest site si idea a fost sa pot schimba din nou cuvinte in Romaneste :) Am mai incercat in trecut cu multi ani in urma la Cafeneaua.ro dar am intrerupt acum 5-6 ani cred...in fine,nu am relatii cu nici un roman in USA cu toate ca la un moment dat in urma cu vreo...27 ani am avut dese,mai ales in NY unde exista multi in special in Queens(Woodside,Astoria ori Flushing chiar ,ce era odata predominata de italieni dar azi majoritatea sunt asian).De atunci unicele momente petrecute cu Romani au fost cand am venit in vizite la rude si parinti in Bucuresti unde m-am nascut de fapt.

Am trait cativa ani si la Paris(am lucrat pt. Europa film a lui Luc Besson,si in Italia dar si in Germania.Am revenit mereu insa la baza,adica in USA si practic in California.De 1 an  si 9 luni m-am mutat si in Mexico . datorita faptului ca munca mi- fac strict prin internet pot lucra de oriunde in lume.O vreme insa am lucrat ani la rand numai din Los Angeles deoarece trebuia sa fiu in persoana pe platourile de filmare din Hollywood sa discut scenele de filmat ce le ilustram cu regizorii si actorii..Si azi inca mai lucrez in film insa nu mai pot rezista la ritmul infernal de viata de pe platouri si atunci lucrez prin internet si discutiile le am prin  conferences thru Skype.
mai mult insa lucrez in advertising pt. TV Americana.

Cam atata deocamdata.Daca sunt intrebari sunt bucuros sa raspund.Nu stiu inca felul cum se procedeaza la acest forum...cum se desfasoara o discutie de ex? Sau in ce fel?

Peace !

Răspunde Răspunde 356 răspunsuri
SUS
0.2663 / 0.2414 (88)