Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

aisha

FEMEIE
76 conversaţii  76 conversaţii
42 poza zilei  42 poza zilei
129 bancul zilei  129 bancul zilei
229 bancuri propuse  229 bancuri propuse
2 problema zilei  2 problema zilei
0 recenzii locaţii  0 recenzii locaţii
4386 opinii  4386 opinii
20414 comentarii  20414 comentarii
0 recenzii  0 recenzii
Complimente
Multumesc
0
Poza reusita
0
Scriitor bun
2
Fierbinte
0
Doar o notita
0
Îmi place profilul tau
0
Scrie mai multe
1
Esti cool
1
Super poza
0
Super statistici
0
Esti amuzant
1
Locaţie
sud

Data naşterii
(nu este publică)

Văzută ultima dată
21 iulie

Înscrisă
20 iulie 2010


Rank jocuri
#7121 cu 3065 puncte

Conversaţii

Condica de Vară Official
20 iulie 2019 - Sarbatori, obiceiuri, traditii 733 afişări
Aceasta este, dragii mei, Adevărata Condică de Vară. Americanu vrea doar să ne dezbine, ca să ne stăpânească.  Să nu-l lăsăm!
Semnați aici!
Condica de Vară Official
Răspunde Răspunde 11 răspunsuri
Ce înseamnă ”părinte bun”?
5 ianuarie 2018 - Viata, asa cum este 7.240 afişări

Tema asta nu-și propune să arunce cu noroi. Nici să găsească vinovați. Aș vrea să scoatem în evidență lucruri la care mulți nici măcar nu se gândesc, gesturi care nu costă nici prea mult timp, nici prea mulți bani, dar au urmări remarcabile în ceea ce privește formarea generației de mâine. Și, dacă un singur om hotărăște să se aplece cu un grad mai mult asupra propriului copil, eu mă declar mulțumită. Pentru că sunt incredibil de mulți cei care cred că a fi părinte se rezumă la a-i asigura copilului casa și masa.
Totodată, pentru că una dintre metodele folosite în educație este ”Așa nu!” (sprijinirea pe elemente negative pentru a le scoate în evidență pe cele pozitive), putem veni și cu cazuri care trebuie evitate (din experiența proprie/auzite/văzute/citite).

Ce înseamnă ”părinte bun”?
Răspunde Răspunde 30 răspunsuri
19. Caietul lui Aisha
29 decembrie 2017 - Caietul 8.275 afişări

Pe 30 septembrie 2014, Caietul poposea la Amza Pellea acasa, la Bailesti. Mai precis, la aisha! De unde se trimiteau "niște pupici și o îmbrățișare caldă!"

La Bailesti, Caietul a avut de-a face cu atractiile locale. Am plecat de dimineaţă, l-am dus în casa în care am copilărit, în locul unde m-am pupat prima oară :D (culmea, azi e nuntă exact în acelaşi loc, ca şi atunci), am trecut pe la Amza pe la poartă, pe la şcoala mea... Am băut amândoi nişte pui de zaibăr (frate-meu a cules ieri şi trăgea mustul), am mâncat smochine şi nuci.

In final de excursie la Bailesti, in paginile Caietului s-a scris si senzational, fantastic, nemaiintalnit... Distractie, ce sa mai...

 

 

Dragii mei,

Am reținut Caietul mai mult decât îmi propusesem, deoarece, ca și înaintașii mei, am vrut să prind în el ceva mai mult decât știți deja, eu fiind printre cei care nu au făcut un mister din propria identitate. Am vrut, ziceam, dar n-am prea reușit, deoarece clasa pregătitoare mă solicită peste așteptările mele, zilele în care mai am chef să ies sau să-mi văd de anumite plăceri fiind foarte rare. De la o generație la altă, sunt tot mai îngrijorată și mai dezamăgită, fiind nevoită să lupt nu doar cu un nivel slab al elevilor, cât, mai ales, cu niște părinți care lasă de dorit în majoritatea domeniilor; bârfă, invidie, lene, lăcomie, hoție, viclenie... și mi-e ciudă că nu pot separa casa de școală. Mereu aduc cu mine stările proaste de acolo. Însă, ca pentru mulți dintre voi probabil, "Diseară.ro" este și pentru mine o altă lume, de câțiva ani, parcă de când mă știu. Glume, idei, opinii, sfaturi, crâmpeie de frumusețe interioară (și nu numai), povești de viață și multe altele, pe toate le-am găsit în locul acesta, în care am evadat ca un câine, noaptea, pe străzi străine, gustând un soi de libertate ciudată de a lătra în voie la stele. Am găsit porți deschise și m-am împrietenit cu alte vietăți sau am ciulit urechile dinapoia gardurilor, încercând să disting ce fel de suflete sunt dincolo...

 

De cei cu care m-am văzut o să-mi amintesc mereu cu drag... și am speranța că numărul lor va crește, deoarece pe mulți aș vrea să-i întâlnesc. Hohot, zâmbet, duioșie, regret, mirare, semne de întrebare, indignare, admirație, recunoștință, respect, compasiune, simpatie... și lista continuă... pe toate mi le-au stârnit postările voastre. Îmi pare rău că nu avem un buton de "LIKE!" [n.r. acum avem! :) ], deoarece de foarte multe ori aș fi vrut să transmit aprecierea mea față de anumite comentarii, fără cuvinte sau paranteze, fără să apară ca postare necitită. "Îmi place!", pur si simplu.

Referitor la asemănările și deosebirile dintre real și virtual, în cazul meu, cum am mai scris mai sus, cele două spații s-au intersectat; nu puține au fost situațiile în care virtualul a fost mai intens decât realul. Am râs cu lacrimi de foarte multe ori, în zile în care nu schițasem nici măcar un zâmbet în viața reală. Vă mulțumesc pentru tot! :*

Sper ca traiul nostru să capete culori ceva mai pastelate și asta să se resimtă și pe site; să găsim mai des în noi / rezervoare combustibil pentru mișcat colțurile gurii către urechi, să simțim dorința de a îmbrățișa, de a împărtăși un gând bun, o întâmplare hazlie, un cântec sau un vers.

 

S-aveți zilele pline de frumusețe și bucurie!

>:D< Cu simpatie,

                                      aisha

 

 

"Eu sunt lucrătorul cinstit și tenace,

De-aceea, eu am despre tot ce se face

Opinia mea.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Cât om mă socot, duc pe frunte toți spinii,

 

  Și crucea mi-o port, ca și când aș zbura,

Căci omul e om cât mai are opinii,

Aceasta-i opinia mea!"

 

 

- din poezia preferată - "Opinia mea" - A. Păunescu

  - cântecul preferat: "Sfârșitul nu-i aici" - F. Pittiș

 - animalul preferat: cu două picioare și nerv :D

 

 

Caietul lui Aisha

BONUS: carul alegoric de la Festivalul Zaibarului si a Prazului de la Bailesti, 2014! :)

19. Caietul lui Aisha
Răspunde Răspunde 42 răspunsuri
Chestionar
3 august 2017 - Umor si... katerinka 11.058 afişări
Treburile stau așa: cineva vine cu povestea și cu variantele de răspuns, ceilalți votează. Dacă-i mănâncă, pot să-și și motiveze alegerea.
Chestionar
Răspunde Răspunde 16 răspunsuri
Dieta vegană
25 ianuarie 2017 - Culinar 84.340 afişări
”Dacă în urmă cu doar câţiva ani dietele vegane erau considerate extreme, în prezent tot mai mulţi oameni adoptă acest mod strict de alimentaţie pentru a slăbi şi a avea o viaţă mai sănătoasă.
Dietele vegane au din ce în ce mai mulţi adepţi, care consideră că o alimentaţie bazată pe plante, dar echilibrată, reprezintă cel mai sănătos stil de viaţă. Aceaste diete sunt bazate pe plante, germeni şi seminţe şi exclud toate produsele de origine animală, inclusiv laptele, brânza şi ouăle, care sunt permise în unele diete vegetariene.” (http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/alimentatie/dieta-vegana--cel-mai-sanatos-stil-de-viata-251016)
Cam asta spun cărțile. Eu, după cum am scris la altă temă, am trecut la dieta asta începând cu 13 ianuarie. Am avut o mică ieșire în decor pe 21, parcă (cu niște guguluf), dar nu s-a repetat. Îmi este incredibil de simplu să mă hrănesc cu așa ceva, deși credeam că-mi va fi greu să renunț la pește și lactate.
Ați încercat asta? Sunteți tentați? Ce părere aveți despre dieta vegană?
P.S. Dacă aveți sfaturi legate de tipul ăsta de alimentație, nu ezitați să ni le împărtășiți! :)

Dieta vegană
Răspunde Răspunde 406 răspunsuri
SUS
0.8567 / 0.7945 (92)