|
 |
 |
Autor |
Mesaj |
K7
Nou venit

Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 37 Locaţie: Constanta |
|
|
|
poate, poate .. gelozia ar putea fi un factor de risc destul de important 
_________________ Unde dragoste nu e, macar sex sa fie. |
|
Lun, 31 Mar 2008 07:12 |
|
 |
tho_klan
Avansat

Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 1137 Locaţie: Pantelimon UnderGround MAFIA |
|
|
|
Gelozia este factorul cel mai de temut intr-o relatie si daca nu stii sa te stapanesti in anumite momente, atunci cu siguranta cineva va pierde si o va face intr-un mod dureros.Din experienta mea de-a lungul anilor, am avut de'a face cu multe fete geloase si unele din relatii s-au terminat din aceasta cauza..nu va culcati pe o parte (ma refer la cei gelosi) atunci cand aveti un exces de furie asa zisa "necontrolata" pentru ca atunci cand va veti trezi veti constata ca persoana de langa voi nu mai este.Explicatiile sunt de prisos si veti realiza ca era mai bine sa te controlezi, sunt de acord cu gelozia dar intr-o oarecare masura..prea multa strica 
_________________ plecati capul cand ma vedeti cum vin ca o furtuna
afara chiar ploua, eu sunt nervos pe voi deci..
asta inseamna ca sunt fulgere si tuna
invat cu teama tema pentru maine
am ochii inchisi si totusi merg abatut in ploaie ca un caine |
|
Sâm, 31 Ian 2009 13:52 |
|
 |
rozalia1
Junior pe Diseara.Ro

Data înscrierii: 22/Feb/2009 Mesaje: 186
|
|
|
|
pana la un punct, o infrumuseteaza , dar exagerata, devine nociva chiar toxica si cateodata se autoelimina {persoana geloasa din cuplu)
|
|
Mar, 24 Feb 2009 18:12 |
|
 |
bully14
Nou venit

Data înscrierii: 13/Mar/2008 Mesaje: 19
|
|
|
|
Gelozia Este Atunci Cand Tii Foarte Mult La O Persoana Si Ti`e Frica Sa Nu Pierzi Iubita/Iubitu`....
Dar De Fapt Prin Gelozie Pierzi Mai Repede Jumatatea 
|
|
Lun, 09 Mar 2009 19:16 |
|
 |
freek
Avansat

Data înscrierii: 20/Iun/2008 Mesaje: 392 Locaţie: Undeva prin Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
Gelozia Este Atunci Cand Tii Foarte Mult La O Persoana Si Ti`e Frica Sa Nu Pierzi Iubita/Iubitu`....
Dar De Fapt Prin Gelozie Pierzi Mai Repede Jumatatea  |
cata intelepciune
_________________ Zambeste! Poate maine vei fi stirb. |
|
Lun, 30 Mar 2009 16:51 |
|
 |
Deasy
Avansat

Data înscrierii: 19/Ian/2010 Mesaje: 411
|
|
|
|
eu cred ca putina gelozie e bine-venita, ca o dovada a sentimentelor pe care le ai fata de partener... dar prea multa strica... si, in plus, iti face rau tie ca persoana. e nevoie de incredere si putin autocontrol!
|
|
Sâm, 13 Mar 2010 07:46 |
|
 |
|
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
|
|
 |
 |
 |
|