Autor |
Mesaj |
SHPAMPY
Nou venit

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 3
|
|
Sexul oral -> pt unele, felatia e ca si spalatul pe dinti |
|
Am ramas masca dupa ce am ascultat asta.
Si acum imi pun o intrebare existentiala: Ar trebui sa ma ingrijorez sau sa ma gandesc la o cariera de profesor universitar?
|
|
Vin, 10 Noi 2006 02:23 |
|
 |
GIUGIUK
Nou venit

Data înscrierii: 02/Noi/2006 Mesaje: 6
|
|
|
|
Sexul oral e natural
In momentul in care reusesti sa faci sex oral cu persoana iubita e un pas important in relatie, (bine,excudem fazele gen "one night stand", sau fata fara prejudecati si contor la gura)avand in vedere ca de obicei fetele, muieriile se cam inhiba cand vine vorba de chestii naturale..care inevitabil se intampla intr-o relatie(gen aere veginale, gaze, etc.stiti voi la ce ma refer) asa ca sexul oral e important intr-o relatie!
De exemplu, unii barbatii nu vreau sex oral, nici nu au fost serviti niciodata pentru ca li se pare un lucru deplasat si chiar scarbos(nu stiu ce pierd ) In fine, tine de multe chestii, de obicei fetele se dau in laturi cand vine vorba de felatie, dar majoritatea au trecut peste inhibitii de genu' asta.
Un exemplu ciudat e asta: relatie de 1 an, sex normal, fara sex oral, anal sau alte pozitii mai iesite din tipar, fata nici macar nu i-a atins penisul in timpul relatiilor intime...dar sa mai si faca sex oral! In fine, dupa inca un an de frecat la rece, fata simtind aceeasi repulsie fata de organul sexual facator de bine, se intalneste cu iubitul la el acasa si incep sa faca dragoste. Intr-un moment de nebunie, frica(sa nu-si piarda iubitul) de inconstienta..sau ce o fii fost, fata ii face sex oral gagiului.
Deci sa recapitulam: relatie de 2 ani.. nu pun mana ca mi-e greata, scarba sau frica ca ma musca, dar dupa aceea o iau direct in gura. Tot ce conteaza e ca pana la urma..femeiile conduc lumea!
|
|
Vin, 10 Noi 2006 09:35 |
|
 |
bizonul
Junior pe Diseara.Ro

Data înscrierii: 17/Aug/2006 Mesaje: 114 Locaţie: pe strada.. |
|
|
|
ai 1 punct din partea mea. 
|
|
Vin, 10 Noi 2006 19:31 |
|
 |
GIUGIUK
Nou venit

Data înscrierii: 02/Noi/2006 Mesaje: 6
|
|
pentru bizonul |
|
am un punct din partea ta de ce?Pentru ca sunt de acord cu sexul oral sau pentru ca ti-a placut povestea mea cu gagica sfioasa?
|
|
Sâm, 11 Noi 2006 14:15 |
|
 |
Gabi
Site Admin

Data înscrierii: 01/Ian/2006 Mesaje: 381
|
|
Re: Sexul oral -> pt unele, felatia e ca si spalatul pe d |
|
 |
 |
|
Cea mai tare faza mi s-a parut cand Buzdugan a intrebat-o pe fata "mai, tu ma inregistrezi acum ?"
In rest, legat de subiect, fata a fost amuzanta cand spunea "stii, vreau doar sex oral, pentru ca nu vreau sa-mi insel logodnicul." Ma rog ... logodnic gasit pe net si pe care nu-l vazuse pana atunci 
|
|
Sâm, 11 Noi 2006 18:56 |
|
 |
bizonul
Junior pe Diseara.Ro

|
Re: pentru bizonul |
|
 |
 |
am un punct din partea ta de ce?Pentru ca sunt de acord cu sexul oral sau pentru ca ti-a placut povestea mea cu gagica sfioasa? |
da, pentru ca esti de acord cu sexul oral dar si pentru ca povestea spusa de tine este putin prea "reala"...este mult prea multa intimitate in tot ceea ce spui aici si ma face sa ma gandesc daca nu este vb chiar despre tine..
|
|
Sâm, 11 Noi 2006 19:12 |
|
 |
red
Nou venit

Data înscrierii: 16/Oct/2006 Mesaje: 41
|
|
SHPAMPY |
|
Bai SHPAMPY... da tu alta treaba n-ai?
Stai linishtit ca nu totzi au ghinionu sau norocu', sa intalneasca fiintze cu un nivel de dezinhibare atat de mare.
Ce-i normal e normal frate... dar chiar asha... nu cred ca despre spalatu' pe dintzi ar vorbi asha natural.
Am mai auzit io de una care s-o dat la unu intr-un bar, shi el, din ale lui motive n-o vrut s-o rezolve... ghici ce-o facut fata, cu el, pe scarile barului? ca sa se "razbune"... io n-ash vrea sa pot sa cred ... dar oricat m-ash impotrivi... tz tz tz ... s-ontors lumea cu susu'n jos

|
|
Lun, 13 Noi 2006 22:47 |
|
 |
FloW
Nou venit

Data înscrierii: 17/Noi/2006 Mesaje: 42 Locaţie: Deasupra tuturor |
|
|
|
adevarul e ca multora le este teama sa depaseasca pragul asta deoarece multi sunt aceia care au mentalitatea aia gen "o umilesc/il umilesc ------->>>> m-a umilit"
|
|
Vin, 17 Noi 2006 19:36 |
 |
 |
bizonul
Junior pe Diseara.Ro

|
|
|
nu are "frate" nici o legatura cu ceea ce spui.daca vrei sa o faci o faci gata, nimic mai simplu insa pentru multi asta este o provocare
ai incercat vreodata 69? 
Ultima modificare efectuată de către bizonul la Mie, 20 Dec 2006 10:42, modificat de 1 dată în total |
|
Sâm, 18 Noi 2006 02:26 |
|
 |
FloW
Nou venit

Data înscrierii: 17/Noi/2006 Mesaje: 42 Locaţie: Deasupra tuturor |
|
|
|
 |
 |
nu are "frate" nici o legatura cu ceea ce spui.daca vrei sa o faci o faci gata, nimic mai simplu insa pentru multi asta este o provocare
ai incercat vreodata 69?  |
eu ma refeream la un caz in care unul face altuia...69 e deja altceva...cand cad amandoi de comun acord, sa nu vorbim despre cazurile in care fata a cazut de kko in fata prietenilor cand iubitul ei s-a laudat ca i s-a facut oral....totul tine de mentalitate....
|
|
Lun, 20 Noi 2006 16:08 |
 |
 |
glue
Nou venit

Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 38
|
|
|
|
de ce sa se faca de kko ? eu as zice ca ar trebui sa se simta bine...daca prietenul ei se lauda...inseamna ca e satisfacut de prestatia ei... de ce ne rusinam de questii absolut normale...care mai mult,aduc placere? ...
|
|
Lun, 20 Noi 2006 23:50 |
|
 |
V|p3r_m3n
Junior pe Diseara.Ro

Data înscrierii: 08/Mai/2006 Mesaje: 119
|
|
Re: Sexul oral -> pt unele, felatia e ca si spalatul pe d |
|
 |
 |
Si acum imi pun o intrebare existentiala: Ar trebui sa ma ingrijorez sau sa ma gandesc la o cariera de profesor universitar? |
Imi spui te rog si mie ce lagatura are asta cu " sexul orar pt unele felatia e ca si spalatul pe dinti" )
|
|
Mar, 21 Noi 2006 15:24 |
|
 |
dandrey2003
Nou venit

Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 14
|
|
|
Sâm, 25 Noi 2006 00:01 |
|
 |
wolverinetdk
Nou venit

Data înscrierii: 23/Noi/2006 Mesaje: 16 Locaţie: Bucuresti |
|
|
|
cum nu la toate ai si pasta is periuta doi in unu =)))))))
|
|
Dum, 10 Dec 2006 02:08 |
|
 |
3deics
Nou venit

Data înscrierii: 23/Dec/2006 Mesaje: 15
|
|
|
|
sexul oral este ca si mersul pe bicicleta.prima oara nu stii cum..inveti..progresezi si gata!oricum este mishto.. 
|
|
Sâm, 23 Dec 2006 16:22 |
|
 |
bizonul
Junior pe Diseara.Ro

|
|
|
razi tu razi zoltane tata..stii tu ce stii.. 
_________________ esti pe viata prins pe strada
aici nimeni nimic nu te invata....si cand crezi ca totul s-a terminat
iti dai seama ca incepe cu adevarat |
|
Mie, 03 Ian 2007 15:52 |
|
 |
3deics
Nou venit

Data înscrierii: 23/Dec/2006 Mesaje: 15
|
|
|
|
sexul oral este si va ramane o afacere profitabila pentru multi/te..nu conteaza varsta pana la urma ..cunosc insa persoane care fac asta din placere.. 
|
|
Vin, 05 Ian 2007 11:49 |
|
 |
InczeZoltan
Junior pe Diseara.Ro

Data înscrierii: 21/Noi/2006 Mesaje: 161
|
|
|
|
Pai din placere o faac oamenii normal........... 
|
|
Vin, 05 Ian 2007 23:38 |
|
 |
bizonul
Junior pe Diseara.Ro

|
|
|
zici tu..
app, daca erai fata imi faceai si mie un sex oral?asa....din PLACERE. 
|
Lun, 08 Ian 2007 10:42 |
|
 |
InczeZoltan
Junior pe Diseara.Ro

|
|
|
|
noroc ca nus fata........... 
|
|
Lun, 08 Ian 2007 10:45 |
|
 |
InczeZoltan
Junior pe Diseara.Ro

|
|
|
|
o murit subiectul asta de ce nu mai scrie nimeni nimic???????? 
|
|
Lun, 22 Ian 2007 08:12 |
|
 |
DR_HOUSE
Avansat

Data înscrierii: 25/Sep/2006 Mesaje: 1329 Locaţie: Bray - Ireland |
|
|
|
Am ascultat si eu pe caseta acea farsa si am ramas stupefiat de prostia care poate sa zaca in capsorul acelei creaturi. De ce prostie?Pai: 1. Are logodnic pe care nu l-a vazut niciodata in viata ei. 2. Merge peste ocean la o persoana pe care n-a vazut-o in viata ei. 3. Nu vrea sa-si insele logodnicul facand ci doar sa faca sex oral. Este o mare dovada de prostie romaneasca.Pe de alta parte am cunoscut si eu o fata care nu vroia sa-si inceapa viata sexuala,in schimb accepta sex oral cat de des se putea.Normal ca nu poti sa ai ceva impotriva acestei chestii.Dupa mai bine de un an si ceva de sex oral,pana la urma nu s-a putut abtine fata si "s-a dat pe brazda".A marturisit totusi ca-i place foarte mutl sexul oral. Pai cine nu si-ar dori asa ceva? Si mie imi place sexul oral,dar indragesc si celelalte tipuri de sex
In consecinta,sunt de acord cu sexul oral. 
_________________ Construieste o lume in care ceilalti vor sa traiasca! |
|
Mie, 24 Ian 2007 13:40 |
|
 |
gabidum64
Nou venit

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 1
|
|
|
|
CUM SA REZISTI SA NU FACI SEX ORAL
|
|
Vin, 02 Feb 2007 16:14 |
|
 |
DR_HOUSE
Avansat

Data înscrierii: 25/Sep/2006 Mesaje: 1329 Locaţie: Bray - Ireland |
|
|
|
nu stiu ce ai vrut sa exprimi cu aceea poza si nu pot sa-mi dau seama cu ce te indeamna la sex oral.Doar pentru ca e o gura?! Sa inteleg ca afisele din sala de asteptare de la stomatologie ma indeamna la sex oral in cantitati industriale? Mai trebuie sa scrie sub poza:"Uniunea medicilor stomatologi recomanda sexul oral de 3 ori pe zi,dupa fiecare masa,pentru protectia gingiilor,a cavitatii bucale si a dintilor impotriva cariilor si a altor infectii care pot dauna smaltului dintilor!" Nu ma mir ca ai doar un post,dar si acel post e scos din dos... Buna dimineata...la 3:36 
_________________ Construieste o lume in care ceilalti vor sa traiasca! |
|
Sâm, 03 Feb 2007 03:33 |
|
 |
bizonul
Junior pe Diseara.Ro

|
|
|
nu nu nu..eu sunt convins ca a vrut sa puna o poza ca asta..eheee..parca se face diferentza

|
Sâm, 03 Feb 2007 10:58 |
|
 |
|
|