|
 |
 |
Autor |
Mesaj |
patko
Nou venit

Data înscrierii: 02/Oct/2008 Mesaje: 6
|
|
Pareri despre pozitiile din Kamasutra |
|
Doresc sa deschid acest topic pentru a discuta despre pozitiile celebre din Kama Sutra.Deci sunt eu primul,pozitia mea preferata este Andromaca.Scurta definitie: Barbatul sta lungit sau semi-lungit, iar femeia se aseaza deasupra lui.
Avantaje: aceasta pozitie permite barbatului sa se odihneasca si femeii sa conduca actul. Ea poate sa se ridice si apoi sa se lase deasupra lui schimband chiar si unghiul de penetrare, sau se poate lungi cu totul peste el.
Sfatul sexologului: majoritatea femeilor active apreciaza aceasta pozitie, la fel ca si partenerii ce vor sa se simta doriti si posedati.
Mai mult, aceasta pozitie permite un contact bun intre penis si punctul G. Este o pozitie buna pentru stimularea acestuia sau pentru descoperirea lui. imi place sa fiu posedat.Si pentru cei care nu stiu sau nu cunosc toate pozitiile kamasutra,sau incerkat si nu stiau ce ii postez un link despre KamaSutra http://kamasutra.ebul.ro/ .Sa inceapa dicutia.Cu curaj si fara rusine.
|
|
Joi, 02 Oct 2008 13:37 |
|
 |
ocean
Senior Diseara.Ro

Data înscrierii: 14/Iul/2007 Mesaje: 5365 Locaţie: Cluj-Napoca |
|
|
|
Cum i-o fi zicind pozitiei clasice in Kama Sutra? Mie aia imi place. Cre' ca trebe sa aiba si aia un nume, nu? BTW: nice topic!
|
|
Joi, 02 Oct 2008 21:28 |
|
 |
patko
Nou venit

Data înscrierii: 02/Oct/2008 Mesaje: 6
|
|
|
|
Mai cu curaj,vad k nimeni nu posteaza in afara de tine Ocean,Thx inka o data ptr poze .Mai cu curaj oameni.
|
|
Vin, 03 Oct 2008 13:12 |
|
 |
Anita
Avansat

Data înscrierii: 23/Iul/2009 Mesaje: 430
|
|
|
|
Ultima modificare efectuată de către Anita la Mie, 07 Apr 2010 08:47, modificat de 1 dată în total |
|
Joi, 18 Mar 2010 09:33 |
|
 |
tho_klan
Avansat

Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 1137 Locaţie: Pantelimon UnderGround MAFIA |
|
|
|
o sa ametesti, iti vine sangele in cap..sau la cap )
|
|
Joi, 18 Mar 2010 17:35 |
|
 |
tho_klan
Avansat

Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 1137 Locaţie: Pantelimon UnderGround MAFIA |
|
|
|
@AMC_Anna
nu iti asumi ceea ce spui?
te tradeaza momentul
|
|
Sâm, 10 Iul 2010 17:37 |
|
 |
|
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
|
|
 |
 |
 |
|