|
 |
 |
Autor |
Mesaj |
nikko
Avansat

Data înscrierii: 04/Mar/2009 Mesaje: 1113 Locaţie: Oltenia, Eterna Terra Nova |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Asta e cea mai tare explicatie...Dar de ce sa primeasca pumni?  |
la emisiunea de unde e preluat tradati in dragoste a fost ala prezentatoru cica injunghiat in timpu unei emisiuni..acu ca e trucat ramane la opinia fiecaruia  |
Emisiunea a fost copiata dupa varianta americana intitulata "Cheaters" si e difuzata pe Reality Tv.Cand mai aveam vreme ma uitam si eu pentru ca e o diferenta clara intre cele doua emisiuni.Acolo vezi ca sunt pe bune fazele si ca nimic nu este trucat.  |
da house asai .... e penibila varianta noastra oricum |
Si eu urmaream emisiunea pe Reality Tv. Am vazut si episodul in care prezentatorul a fost injunghiat.
|
|
Dum, 14 Mar 2010 13:50 |
|
 |
nikko
Avansat

|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
mda... se pare ca nu cititi si genericele... la mai toate emisiunile scrie la sfasit ca se bazeaza pe scenarii... Tradati din dragoste este una dintre aceste emisiuni  |
Iar personajele sunt actori. |
oarecum... nu a terminat nimeni Teatrul =)) |
Banuiesc ca sunt studenti la teatru.
|
|
Dum, 14 Mar 2010 17:20 |
|
 |
Deasy
Avansat

Data înscrierii: 19/Ian/2010 Mesaje: 411
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
mda... se pare ca nu cititi si genericele... la mai toate emisiunile scrie la sfasit ca se bazeaza pe scenarii... Tradati din dragoste este una dintre aceste emisiuni  |
Iar personajele sunt actori. |
oarecum... nu a terminat nimeni Teatrul =)) |
Banuiesc ca sunt studenti la teatru. |
nup, sunt doar oameni platiti care joaca un rol impus de un regizor, care nici macar nu e regizor...
|
|
Mie, 17 Mar 2010 23:05 |
|
 |
nikko
Avansat

|
|
|
Da?!? Naspa.
Oricum, e o porcarie de emisiune.
|
|
Joi, 18 Mar 2010 09:58 |
|
 |
Deasy
Avansat

Data înscrierii: 19/Ian/2010 Mesaje: 411
|
|
|
|
 |
 |
Da?!? Naspa.
Oricum, e o porcarie de emisiune. |
may, ce sa-ti spun?! unii fac bani frumosi din emisiuni ca Tradati si sa vezi ce audienta au.... 
|
|
Joi, 18 Mar 2010 10:25 |
|
 |
nikko
Avansat

|
|
|
Stiu. Dar pe mine nimic nu ma va convinge sa-i urmaresc.
Ultima modificare efectuată de către nikko la Joi, 18 Mar 2010 20:53, modificat de 1 dată în total |
|
Joi, 18 Mar 2010 10:31 |
|
 |
tho_klan
Avansat

Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 1137 Locaţie: Pantelimon UnderGround MAFIA |
|
|
|
penibil..
|
|
Joi, 18 Mar 2010 20:52 |
|
 |
|
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
|
|
 |
 |
 |
|