Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


Sunshine (2007)


Sunshine

Sunshine Regia: Danny Boyle
Cu: Cillian Murphy, Michelle Yeoh, Troy Garity, Rose Byrne

Gen film:
Aventură, Sci-Fi, Thriller

Durata:
107 min

Rating:   (126 voturi)

Stelele nu sunt eterne. În univers, în fiecare secundă se stinge o stea. Soarele este de un milion de ori mai mare decât Pământul şi arde circa 600 milioane de tone de hidrogen pe secundă.
Oamenii de ştiinţă estimează că Soarele are suficientă energie pentru a străluci încă cinci miliarde de ani. Dar ce se va întâmpla cu Pământul dacă nu va fi aşa ? Ce se va întâmpla cu omenirea ?

În anul 2057, Soarele este pe cale de a se stinge pentru totdeauna, iar omenirea este în pericol de a dispărea. Unica şi ultima speranţă a Pământului este Icarus II, o navă spaţială cu un echipaj de opt astronauţi, conduşi de căpitanul Kaneda. Misiunea lor este aceea de a duce în spaţiu o bombă nucleară uriaşă, a cărei energie să reaprindă Soarele muribund.

În călătoria lor interstelară, echipajul navei Icarus II captează un semnal de la Icarus I, nava dispărută în urmă cu şapte ani şi care plecase cu aceeaşi misiune. Un accident cumplit are loc şi nava Icarus II ajunge în mare pericol. Membrii echipajului trebuie să lupte nu numai pentru viaţa lor şi pentru a nu-şi pierde minţile, dar şi pentru viitorul întregii omeniri.Imagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini SunshineImagini Sunshine
Regia
Danny Boyle

Scenariul
Alex Garland

Distribuția
Cillian Murphy Cillian Murphy Robert Capa
Michelle Yeoh Michelle Yeoh Corazon
Troy Garity Troy Garity Harvey
Rose Byrne Rose Byrne Cassie
Hiroyuki Sanada Hiroyuki Sanada Kaneda
Benedict Wong Benedict Wong Trey
Chris Evans Chris Evans Mace
Cliff Curtis Cliff Curtis Searle
Mark Strong Mark Strong Pinbacker
Paloma Baeza Capa's Sister
Archie Macdonald Child
Sylvie Macdonald Child
Chipo Chung Chipo Chung Icarus (voice)

Răspunde
Comentarii (1)
Comentariul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.7603 / 0.5445 (60)