Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


Program LOOK PLUS

Sambata
19
ianuarie
Duminica
20
ianuarie
Luni
21
ianuarie
Marti
22
ianuarie
Miercuri
23
ianuarie
Joi
24
ianuarie
Vineri
25
ianuarie
07:00 
ap
09:00  LOOK MEDICA – Gustul sănătății (R)
Emisiunea unde Patricia Rusu te ajută să înveți cum poți îmbrăţişa un stil de viaţă sănătos, cu dragoste şi apreciere, în lupta cu stresul și problemele de sănătate.
09:15  LOOK MEDICA – Pași pentru sănatate (R)
Lipsa activitatii fizice si alimentatia sunt principalele cause de imbolnavire, in tara noastra. Miscarea este necesara nu numai pentru mentinerea muschilor si a oaselor, dar si pentru o buna functionare a inimii, a creierului, a vaselor de sange, a articulatiilor si nu in ultimul rand, a sistemului imunitar. Alexandra Pintea, personal trainer, va prezenta in fiecare dimineata: pastila de miscare.
09:30  Ce vor plantele?
Astăzi toată lumea crede că se pricepe la agricultură iar unii chiar pun în practică ideile lor și evident apar problemele, cu precădere cele de sănătate a plantelor. Indiferent dacă faci agricultură în cadrul unei asociații, ferme sau ai plante ornamentale în grădină sau în casă, buruienile, bolile și dăunătorii reprezintă o reală problemă. Pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc culturi sănătoase, rentabile și cât mai productive, în cadrul acestei emisiuni vor găsi soluțiile practice şi aplicabile în condiţiile date. Invitatul emisiunii (dr. ing. Horea Ghibu) va analiza fiecare problemă prezentată și va oferi cele mai bune soluții pentru ca plantele dumneavoastră să se dezvolte sanătos. Invitatul va răspunde atât în direct întrebărilor telespectatorilor cît și în scris sau prin intermediul internetului.
10:30  Lumea pescuitului
Emisiunea Fishing World va aduce în casă lumea fascinantă a călatoriilor și a pescuitului - specii variate și locații exotice.
11:00 
ap
12:00  România te privește
Cu Ciprian Aron
13:00  Cătă la lookru... (R)
Cu Cătălin Condurache
15:30  Vine vaida pe la voi
17:30  Confidenții (R)
Emisiunea Confidenții este o producție tv live, de tip magazin, în care gazdele dezbat alături de invitați, pe un ton lejer, teme de interes din diverse domenii. Show-ul conține și o rubrică permanentă de cooking, interactivă.
19:30 
ap
20:00 
ap
22:00  Tonik Show (R)
ap
23:00 
ap
23:30  Liga Magazin
00:00  Cele mai tari meciuri ale Ligii I Betano: FCSB – FC Viitorul (R)
Etapa 21
02:00  Cele mai tari meciuri ale Ligii I Betano: CS U Craiova – FCSB (R)
Etapa 12
04:00 
ap
05:00  LOOK MEDICA – Agenda Look Medica (R)
Ghid de sanatate si nutritive adresat tuturor celor care vor sa își mențină sau să își recupereze un mod de viață sănătos și armonios.
05:30  LOOK MEDICA – Profil de Medic (R)
Emisiune interviu cu personalități din lumea medicală.
06:00  Tonik Show (R)
ap
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.2433 / 0.2201 (43)