Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


Selah Sue

Vineri, 15 decembrie 2017, ora 22:30 - Berăria H - Bucureşti

Patru ani au trecut de la albumul său de debut. Se prea poate ca Selah Sue să nu-şi fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie "Reason", un disc îndopat cu energie, lumină şi emoţie. Sunt piese ce te doboară de la primele acorduri, create de o artistă plină de viaţă şi de cicatrici în acelaşi timp, aparent întodeauna una cu chitara ei.

 

"Succesul nu mi-a vindecat rănile", spune ea. "Nimic nu s-a schimbat cu adevărat. E o călătorie, o bătălie care va dura toata viaţa". Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul şi beaturi house, Selah Sue îşi regăseşte adevărata identitate muzicală odată cu "Reason". "Este o ecuaţie cu multe variabile" spune ea.

Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar şi în Londra, Jamaica şi Los Angeles, cu doi producători experimentaţi, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) şi suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM şi rapperul american Childish Gambino.

 

Sela Sue a scris şi a înregistrat "Together" cu acesta din urmă, o radioasă declaraţie de dragoste hip-hop, învăluită de percuţie urbană şi synth-uri punctate. "Am scris această piesă în câteva ore, la Los Angeles. E primul meu cântec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile şi ritmul dezechilibrat în interpretare".

Răspunde
Comentarii (1)
Comentariul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.0928 / 0.0518 (51)