Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Sanatate


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Sange, sange, sange

Categorie: Sanatate
Discuţie iniţiată de PargheL-21-Offline
(20 răspunsuri)18.870 afişări

De vreo 3 luni, aproape zilnic, imi curge sange pe nara stanga. Mi s-a intamplat sa imi suflu nasul si servetul sa fie plin de sange. De cele mai multe ori imi curge cand fac treaba mare , si cand fac dush . Ieri seara m-a mancat aceeasi nara, si am incercat sa ma scarpin cu degetul. Dupa cateva secunde sangele iara a tasnit pe nara, simtindu-i gustul si in gat. Se poate sa fie o problema ?

Am fost la Spital , am facut tot felul de radiografii ...si cica nu am nimik , mi-au dat niste pastile , si o saptamana nu mi-a mai curs...dar in weekendu asta sangerarea a pornit din nou , deci chiar nu mai suport ????

Sange, sange, sange
Tags: sange, nas, curge
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Vreau sa donez sange...

Puterea nestiuta a creierului uman
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.0891 / 0.0387 (95)