Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: La serviciu


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Optiunea 2-Web Developer(Designer de pagini web)

Categorie: La serviciu
Discuţie iniţiată de mikesOffline
(9 răspunsuri)2.848 afişări

Daca n-am noroc cu meseria de crupier ma reprofilez in asta.
Am citit ca nu mai exista cerere pe piata in meseria aceasta asa ca incerc ceva asemanator.Cand ma refer la asemanator ma refer la creativitate,logica,etc.
Am nevoie de facultate sau pot deveni developer doar cu experienta?Am citit pe cateva site-uri ca nu ai nevoie de asa ceva dar eu nu sunt sigur daca la angajare nu-ti va fi de folos.Din pacate nu am rude in aceasta meserie asa ca astept sfaturi de la voi.
Stiu ca exista si Java Developer pentru back-end developement(server) dar nu stiu ce cerinte imi trebuie.Voi ce parere aveti?

Optiunea 2-Web Developer(Designer de pagini web)
Tags: programare
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Sex la ora fixa
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.0820 / 0.0353 (70)