Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Poza zilei
Propune o imagine!
 Problema zilei
Propune o problemă!
 Bancuri
Concursuri
 Jocuri
Competiţii
 Înregistrează-te
Autentificare
  


ConcursuriParticipă şi tu! Avem premii pentru toată lumea!
Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la Stefan Hrusca !!! Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la Stefan Hrusca !!!
Miercuri, 10 decembrie 2014 - Sâmbătă, 13 decembrie 2014
Diseara.RO va invita la concurs. Vezi filme, comenteaza-le in sectiunea Cinema si poti castiga o invitatie de doua persoane la concertul Stefan Hrusca din 15 decembrie la Sala Palatului!
Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la AL BANO!!! Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la AL BANO!!!
Vineri, 11 aprilie 2014 - Duminică, 4 mai 2014
Diseara.RO va invita la concurs. Vezi filme, comenteaza-le in sectiunea Cinema si poti castiga invitatii de doua persoane la concertul AL BANO din 7 mai la Sala Palatului!
Concurs LIKE: Invitatie doua persoane la CARPATHIAN GARDEN in Godot Cafe-teatru Concurs LIKE: Invitatie doua persoane la CARPATHIAN GARDEN in Godot Cafe-teatru
Vineri, 7 martie 2014 - Joi, 20 martie 2014
Concurs LIKE: Poti castiga o invitatie de doua persoane pentru a merge la Godot Cafe-teatru sa vizionati o super piesa de teatru, CARPATHIAN GARDEN.
Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la LORD OF THE DANCE!!! Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la LORD OF THE DANCE!!!
Miercuri, 26 februarie 2014 - Marţi, 11 martie 2014
Diseara.RO va invita la concurs. Vezi filme, comenteaza-le in sectiunea Cinema si poti castiga o invitatie de doua persoane la concertul LORD OF THE DANCE din 14 martie la Sala Palatului!
Concurs LIKE: Invitatie doua persoane la BENETONE Band Live in Times Pub din Brasov Concurs LIKE: Invitatie doua persoane la BENETONE Band Live in Times Pub din Brasov
Marţi, 25 februarie 2014 - Joi, 27 februarie 2014
Concurs LIKE: Poti castiga o invitatie de doua persoane pentru a merge la BENETONE Band Live in Times Pub din Brasov
Concurs LIKE: Lacul Lebedelor pe gheata cu Ansamblul Baletului Sankt Petersburg Concurs LIKE: Lacul Lebedelor pe gheata cu Ansamblul Baletului Sankt Petersburg
Vineri, 10 ianuarie 2014 - Miercuri, 15 ianuarie 2014
Concurs LIKE: Poti castiga o invitatie de doua persoane pentru a merge la spectacolul "Lacul Lebedelor pe gheata" al Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, la Bucuresti
Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la Marcel Pavel & Dulce Pontes! Vezi filme, scrie recenzii si... mergi la Marcel Pavel & Dulce Pontes!
Joi, 9 ianuarie 2014 - Miercuri, 5 februarie 2014
Diseara.RO va invita la concurs. Vezi filme, comenteaza-le in sectiunea Cinema si poti castiga o invitatie de doua persoane la concertul Marcel Pavel & Dulce Pontes din 9 februarie la Sala Palatului!
Scrie recenzii pentru piese de teatru si... castiga invitatii la teatru! Scrie recenzii pentru piese de teatru si... castiga invitatii la teatru!
Vineri, 13 decembrie 2013 - Joi, 19 decembrie 2013
Diseara.RO va invita la concurs. Comenteaza piesele de teatru la care ai mers in sectiunea Teatru si poti castiga o invitatie pentru doua persoane la spectacolul CARPATHIAN GARDEN din 21 decembrie.
Concurs LIKE: Craciun Vienez cu Eastern Royal Orchestra Sankt Petersburg Concurs LIKE: Craciun Vienez cu Eastern Royal Orchestra Sankt Petersburg
Marţi, 10 decembrie 2013 - Duminică, 15 decembrie 2013
Concurs LIKE: Poti castiga o invitatie de doua persoane pentru a merge la spectacolul de Craciun "Regal Vienez" al Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg, la Bucuresti, in 18 decembrie.
Converseaza, converseaza, converseaza si... Jose Carreras! Converseaza, converseaza, converseaza si... Jose Carreras!
Joi, 5 decembrie 2013 - Miercuri, 11 decembrie 2013
Diseara.RO va invita la concurs. Participa la Conversatii si poti castiga o invitatie pentru doua persoane la concertul Jose Carreras din 15 decembrie.
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.0526 / 0.0267 (44)