Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

codrul

MALE rac
0 conversations  0 conversations
0 picture of the day  0 picture of the day
41 joke of the day  41 joke of the day
146 proposed jokes  146 proposed jokes
0 problem of the day  0 problem of the day
0 locations reviews  0 locations reviews
43 opinions  43 opinions
14972 conversations  14972 conversations
0 reviews  0 reviews
Compliments
Thank you
0
Cute pic
0
Good writer
0
Hot stuff
0
Just a note
0
Like your profile
0
Write more
0
You're cool
0
Great photo
0
Great statistics
0
You're funny
0
Location
secuime

Birthday
Wednesday, 22 june 1977

Last seen
17 december 2014

Registered
29 february 2008


Games ranking
#8901 with 2006 points

Profile


Joke of the day (41)

Un profesor de filozofie, in timpul unui curs, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare si a inceput sa-l umple cu pietre mici de aproximativ 5 cm. Apoi i-a intrebat pe studenti:
-Borcanul este plin?
Au fost cu totii de acord ca este plin. Apoi a luat o cutie cu pietricele si le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Desigur ca acestea s-au rostogolit printre pietrele mari si au umplut spatiile ramase libere. Apoi i-a intrebat pe studenti:
-Borcanul este plin?
Au fost din nou de acord ca este plin. Si au ras. Dupa aceea a luat o cutie cu nisip si l-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Desigur nisipul a umplut spatiul ramas liber.
-acum, vreau sa recunoasteti ca aceasta este viata voastra. Pietrele mari sunt lucrurile importante: familia, partenerul de viata, sanatatea si copiii vostrii, lucruri care, chiar daca totul este pierdut si numai ele au ramas, viata voastra tot ar fi completa. Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza: slujba, casa si masina. Nisipul reprezinta lucrurile mici, care completeaza restul. Daca puneti in borcan mai intai nisipul, nu mai ramane loc pentru pietrele mari si pentru pietricele. La fel se desfasoara si viata voastra: daca va consumati timpul si energia cu lucrurile mici, nu veti avea niciodata spatiu pentru lucrurile importante. Fiti atenti la lucrurile care sunt esentiale pentru fericirea voastra. Jucati-va cu copiii vostri, faceti-va timp pentru controale medicale, duceti-va partenerul la dans. Va ramane mereu destul timp sa mergeti la serviciu, sa faceti curat in casa, sa dati o petrecere sau sa duceti gunoiul. Aveti grija de pietrele mari in primul rand, de lucrurile care cu adevarat conteaza. Stabiliti-va prioritatile, restul este doar nisip...
Un student a luat borcanul, care cu toti erau de acord ca este plin, si a turnat in el o sticla de bere. Berea a umplut spatiile ramase libere si a umplut cu adevarat borcanul.

MORALA: Nu conteaza cat de plina iti este viata, mereu ramane loc pentru o bere!

10 december 2009
Rating: 5.16
See all jokes »

Proposals for joke of the day (146)

27 september 2013
- Domnule doctor, eu sint dezechilibrat ***ual !
- Lasa ca pun eu diagnosticul ca de aia sunt doctor. Tu zi numai simptomele!!!
- Pai e simplu domnule doctor ! Cind mi se scoala... cad pe spate !!!
22 november 2012
Ion la camp coseste, si coseste si coseste… si dintr-o data apare o nave extraterestra pa camp si se lasa tot mai jos, tot mai jos… si cand ajunge la nivelul solului din nava iese un gat, din gat ies 2 gaturi, din doua ies 4 gaturi, din 4-8, din 8 - 16, din 16 - 32, din 32 - 64, din 64 - 128, din 128 - 256, din 256 - 512. Se uita ele la Ion peste camp si pe urma se retrag incetisor 512 gaturi in 256, 256, in 128, 128 in 64, 64 in 32, 32 in 16, 16 in 8, 8 in 4, 4 in 2, doi in unu, unu in nava si nava se ridica usor inapoi spre cer…
Ion isi impinge caciula pe ceafa si scuipa in iarba:
“- Tu-ti g atii m atii!!!”
2 february 2012
- Ati avut pentru astazi copilasi, o tema la alegere. Ia sa vedem Gigele, citeste cu voce tare tema pe care ai avut-o pentru acasa si tot ce-ai scris privitor la ea.
- Da, doamna, am scris despre tatal meu. Deci... "Tata este cel mai indraznet si puternic si talentat. El ar putea sa se lupte cu leii, sa conduca submarinul, sa zboare cu naveta spatiala, sa scrie un roman politist, orice. Insa este un mic impediment. Trebuie sa spele vasele, sa bata covoarele si sa duca gunoiul..."
1 february 2012
gyovy intra impleticindu-se la camera de garda a spitalului cu ambii ochi vineti si cu o paleta de tenis facuta nod in jurul gatului. normal, doctorul il intreaba ce s-a intamplat.

-pai, eram la o partida de tenis cu iubita mea si, la un moment dat, ea loveste aiurea, iar mingea se duce hat departe si ajunge in mijlocul unei cirede de vaci. am mers amandoi sa o cautam si, cum ma uitam cu deosebita atentie dupa ea, vad ca una din vaci are ceva verde in... partea dorsala. ma indrept catre bovina, ii ridic coada si, evident, vad mingea de tenis a mandrei mele... fix in... mijloc!!!!
si atunci am facut greseala fatala...
-ce ai facut?, intreba doctorul.
-pai... am ridicat coada vacii si am zbierat catre iubita mea...-hei ! asta seamana cu a ta!!!!
23 october 2011
Femeia:
- pana la 10 ani se culca cu papusile;
- pana la 20 de ani se culca cu visele;
- pana la 30 de ani se culca cu cine vrea;
- pana la 40 de ani se culca cu cine poate;
- pana la 50 de ani se culca cu fereastra deschisa;
- pana la 60 de ani se culca cu usa deschisa;
- apoi moare din cauza curentului.
See all proposed jokes »
UP
0.5234 / 0.4720 (85)