Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

alynabest

FEMALE fecioara
13 conversations  13 conversations
13 picture of the day  13 picture of the day
14 joke of the day  14 joke of the day
41 proposed jokes  41 proposed jokes
3 problem of the day  3 problem of the day
0 locations reviews  0 locations reviews
1384 opinions  1384 opinions
10104 conversations  10104 conversations
0 reviews  0 reviews
Compliments
Thank you
0
Cute pic
0
Good writer
0
Hot stuff
0
Just a note
0
Like your profile
0
Write more
0
You're cool
0
Great photo
0
Great statistics
0
You're funny
0
Location
Visele tale ;;)

Birthday
Monday, 22 september 1986

Last seen
4 april 2011

Registered
4 december 2006


Games ranking
#13399 with 37 points

Conversations

Cat de repede scrii ?
21 march 2011 - Humor and Offbeat 11.785 times displayed

Aici puteti testa cat de repde scrieti. Trebuie sa tastati cuvintele ce apar in lista.

Rezultatul meu:
You reached 222 points, so you achieved position 6344 of 25091 on the ranking list


You type 345 characters per minute
You have 59 correct words and
you have 5 wrong words

Cat de repede scrii ?
Answer Answer 100 answers
Cata emotie incape in doar 5 minute ?
17 january 2011 - Life, as it is 1.955 times displayed

Un film scurt de animatie, "Bottle" (Sticla), realizat de Kirsten Lepore, nu dureaza decat putin peste 5 minute, dar este foarte foarte expresiv si va va emotiona prin simplitate!

Nu cu mult timp in urma, daca vroiam sa vedem capodopere scurte, trebuia sa calatorim pe la festivaluri de film, sa punem mana pe compilatii DVD, poate aveam norocul de a le vedea difuzate la TV sau, daca am fi fost incredibil de norocosi, sa le urmarim la cinema, inaintea filmului de lung-metraj cap de afis, comenteaza The Guardian.
Insa lucrurile s-au schimbat radical. Internetul a facut posibila imprastierea acestei culturi a filmului scurt, iar oameni talentati fac scurt-metraj cu mare entuziasm. Acesti regizori produc filmulete indraznete, provocatoare si reusesc sa iti transmita un mesaj puternic intr-un timp foarte scurt.

Answer Answer 25 answers
Tu cum dormi ?
16 january 2011 - Humor and Offbeat 7.968 times displayed

Cercetatorii britanici cred ca pozitia in care dormi exprima in mare masura tipul de persoana pe care-l reprezinti; cu alte cuvinte: spune-mi cum dormi ca sa-ti spun cine esti. Profesorul Chris Idzikowski, Director al UK Sleep Assessment and Advisory Service a analizat 6 pozitii comune de somn si a descoperit ca fiecare este legata de un tip particular de personalitate.

Pozitia Fetus
Cei ce se ghemuiesc in pozitia fetusului sunt descrisi ca fiind duri la exterior dar persoane sensibile emotional. Ar putea fi timizi cand intalnesc pe cineva pentru prima oara, dar se relaxeaza curand. Aceasta este cea mai comuna pozitie de dormit, adoptata de 41% din 1.000 de persoane ce au luat parte la studiu. Mai mult decat dublu sunt femei.

Pozitia Bustean
Dormitul pe o parte cu ambele brate de-a lungul corpului. Cei ce dorm astfel sunt comozi, nepretentiosi, persoane sociabile carora le place sa fie parte a multimii si care au incredere in oricine, chiar si in straini. Ei pot fi usor de inselat fiind prea creduli.

Pozitia Chinuit
Cei ce dorm pe o parte cu ambele brate in fata lor sunt oameni deschisi, dar pot fi suspiciosi, cinici. Sunt greu de convins sa se razgandeasca, daca o vor face vreodata.

Pozitia Soldat
Dormind pe spate cu bratele pe langa voi va incadrati in aceasta categorie, sunteti tacuti si rezervati. Nu va place agitatia, zarva si va fixati voua si altora standarde inalte.

Pozitia Cadere libera
Dorm pe burta cu mainile sub perna si capul intors intr-o parte. Adesea sunt persoane sociabile si pripite, nesabuite, dar pot fi cutezatoare si sensibile; nu le plac deloc criticile sau situatiile extreme.

Pozitia Stea de mare
Dorm pe spate cu ambele brate in jurul pernei; acestia isi fac buni prieteni pentru ca sunt intotdeauna gata sa-i asculte pe altii si sa-si ofere ajutorul atunci cand este nevoie. In general nu le place sa fie in centrul atentiei.

Restul celor ce au participat la studiu spun ca pozitia de somn variaza sau nu stiu exact care e pozitia lor de somn. Profesorul Idzikowski a examinat efectul pozitiilor de somn asupra sanatatii. El a concluzionat ca pozitia “cadere libera” este buna pentru digestie, in timp ce pozitiile “stea de mare” si “soldat” sunt cele ce favorizeaza sforaitul si un somn rau noaptea.

Eu de obicei dorm in pozitia cadere libera. :D
Voi ?

Tu cum dormi ?
Answer Answer 151 answers
O poza, o poveste...
13 january 2011 - Hobbies 6.287 times displayed

Asa cum spune titlul, fiecare poza are o poveste, o idee, o intamplare etc.
Ca sunteti sau nu pasionati de poze, postati le pe cele care au o mica poveste interesanta, funny, melancolica, sau pe cea care iti trezeste adevarate amintiri, placute sau nu. Astfel putem impartasi din experientele noastre, oricare ar fi ele. Spuneti pe unde ati calatorit, ce v a atras atentia, sau ce altceva ati constatat abia dupa ce ati descarcat pozele.

De exemplu, poza de mai jos as fi zi ca e una banala atunci cand am facut o. Eram in masina si urmaream apusul in zare. Era totusi un apus trist fara sa stiu de ce. Abia mai tarziu aveam sa inteleg... cand am facut buf cu masina. :D

O poza, o poveste...
Answer Answer 8 answers
Telefonul mobil din 1928 ?
31 october 2010 - Cinema, Theatre, Newspapers & TV 3.386 times displayed

Intr-o secventa din pelicula "Le Cirque", regizata de Charlie Chaplin in urma cu mai bine de opt decenii, apare o femeie care vorbeste la un telefon mobil.
Internautii au lansat speculatii potrivit carora femeia este un calator in timp, iar acum se cauta o explicatie logica, scrie News Feed.
Cercetatorii evoca ecuatia lui Einstein si teoria relativitatii ca prim argument pentru a sustine ca exista calatori in timp.
In al doilea rand, calatoria in timp ar fi posibila, prin comparatia cu filmul Back to the Future, in care se prezinta, de asemenea, o realitate paralela.
Oamenii de stiinta sunt sceptici. Energia necesara pentru ca sa fie posibila o calatorie in timp este incredibila. Nu este pentru noi, poate doar pentru urmasii nostri care vor sti foloseasca aceasta tehnologie.
Filmul "The Circus" surprinde o femeie, posibil actor figurant, care vorbeste la un telefon mobil.
Odata ce secventele filmate au invadat YouTube-ul, devenind celebre, multi au incercat sa gaseasca o explicatie plauzibila pentru imaginile bizare. O pista ar fi aceea ca politia australiana a testat in 1928 primul tip de radio cu emisie-receptie si ca, poate, femeia surprinsa in ipostaza neobosnuita ar putea fi un membru al securitatii deghizat. Altii cred ca aparatul pe care il tine ar putea fi un soi de proteza auditiva.
Destule speculatii s-au emis si in legatura cu misteriosul personaj in sine, daca este intr-adevar o femeie. "A observat cineva aspectul ciudat al picioarelor sale? Glezne groase si apoi picioare foarte subtiri? Nu arata firesc. Si mana ei/lui pare anormal de mare. Si de ce ar fi imposibil ca posibilitatea de a calatori in timp sa reprezinte o vacanta interesanta pe care oamenii o intreprind in mod normal in viitor pentru a experimenta perioade preferate ale istoriei", suna o remarca pe margina evenimentului.
Voi ce parere aveti ? :|

Answer Answer 31 answers
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.3446 / 0.3149 (94)