Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

aisha

FEMALE
75 conversations  75 conversations
42 picture of the day  42 picture of the day
121 joke of the day  121 joke of the day
223 proposed jokes  223 proposed jokes
2 problem of the day  2 problem of the day
0 locations reviews  0 locations reviews
4355 opinions  4355 opinions
20344 conversations  20344 conversations
0 reviews  0 reviews
Compliments
Thank you
0
Cute pic
0
Good writer
2
Hot stuff
0
Just a note
0
Like your profile
0
Write more
1
You're cool
1
Great photo
0
Great statistics
0
You're funny
1
Location
sud

Birthday
(is not public)

Last seen
4 june

Registered
20 july 2010


Games ranking
#7124 with 3064 points

Conversations

Ce înseamnă ”părinte bun”?
5 january 2018 - Life, as it is 6.785 times displayed

Tema asta nu-și propune să arunce cu noroi. Nici să găsească vinovați. Aș vrea să scoatem în evidență lucruri la care mulți nici măcar nu se gândesc, gesturi care nu costă nici prea mult timp, nici prea mulți bani, dar au urmări remarcabile în ceea ce privește formarea generației de mâine. Și, dacă un singur om hotărăște să se aplece cu un grad mai mult asupra propriului copil, eu mă declar mulțumită. Pentru că sunt incredibil de mulți cei care cred că a fi părinte se rezumă la a-i asigura copilului casa și masa.
Totodată, pentru că una dintre metodele folosite în educație este ”Așa nu!” (sprijinirea pe elemente negative pentru a le scoate în evidență pe cele pozitive), putem veni și cu cazuri care trebuie evitate (din experiența proprie/auzite/văzute/citite).

Ce înseamnă ”părinte bun”?
Answer Answer 30 answers
19. Caietul lui Aisha
29 december 2017 - The Notebook 7.718 times displayed

Pe 30 septembrie 2014, Caietul poposea la Amza Pellea acasa, la Bailesti. Mai precis, la aisha! De unde se trimiteau "niște pupici și o îmbrățișare caldă!"

La Bailesti, Caietul a avut de-a face cu atractiile locale. Am plecat de dimineaţă, l-am dus în casa în care am copilărit, în locul unde m-am pupat prima oară :D (culmea, azi e nuntă exact în acelaşi loc, ca şi atunci), am trecut pe la Amza pe la poartă, pe la şcoala mea... Am băut amândoi nişte pui de zaibăr (frate-meu a cules ieri şi trăgea mustul), am mâncat smochine şi nuci.

In final de excursie la Bailesti, in paginile Caietului s-a scris si senzational, fantastic, nemaiintalnit... Distractie, ce sa mai...

 

 

Dragii mei,

Am reținut Caietul mai mult decât îmi propusesem, deoarece, ca și înaintașii mei, am vrut să prind în el ceva mai mult decât știți deja, eu fiind printre cei care nu au făcut un mister din propria identitate. Am vrut, ziceam, dar n-am prea reușit, deoarece clasa pregătitoare mă solicită peste așteptările mele, zilele în care mai am chef să ies sau să-mi văd de anumite plăceri fiind foarte rare. De la o generație la altă, sunt tot mai îngrijorată și mai dezamăgită, fiind nevoită să lupt nu doar cu un nivel slab al elevilor, cât, mai ales, cu niște părinți care lasă de dorit în majoritatea domeniilor; bârfă, invidie, lene, lăcomie, hoție, viclenie... și mi-e ciudă că nu pot separa casa de școală. Mereu aduc cu mine stările proaste de acolo. Însă, ca pentru mulți dintre voi probabil, "Diseară.ro" este și pentru mine o altă lume, de câțiva ani, parcă de când mă știu. Glume, idei, opinii, sfaturi, crâmpeie de frumusețe interioară (și nu numai), povești de viață și multe altele, pe toate le-am găsit în locul acesta, în care am evadat ca un câine, noaptea, pe străzi străine, gustând un soi de libertate ciudată de a lătra în voie la stele. Am găsit porți deschise și m-am împrietenit cu alte vietăți sau am ciulit urechile dinapoia gardurilor, încercând să disting ce fel de suflete sunt dincolo...

 

De cei cu care m-am văzut o să-mi amintesc mereu cu drag... și am speranța că numărul lor va crește, deoarece pe mulți aș vrea să-i întâlnesc. Hohot, zâmbet, duioșie, regret, mirare, semne de întrebare, indignare, admirație, recunoștință, respect, compasiune, simpatie... și lista continuă... pe toate mi le-au stârnit postările voastre. Îmi pare rău că nu avem un buton de "LIKE!" [n.r. acum avem! :) ], deoarece de foarte multe ori aș fi vrut să transmit aprecierea mea față de anumite comentarii, fără cuvinte sau paranteze, fără să apară ca postare necitită. "Îmi place!", pur si simplu.

Referitor la asemănările și deosebirile dintre real și virtual, în cazul meu, cum am mai scris mai sus, cele două spații s-au intersectat; nu puține au fost situațiile în care virtualul a fost mai intens decât realul. Am râs cu lacrimi de foarte multe ori, în zile în care nu schițasem nici măcar un zâmbet în viața reală. Vă mulțumesc pentru tot! :*

Sper ca traiul nostru să capete culori ceva mai pastelate și asta să se resimtă și pe site; să găsim mai des în noi / rezervoare combustibil pentru mișcat colțurile gurii către urechi, să simțim dorința de a îmbrățișa, de a împărtăși un gând bun, o întâmplare hazlie, un cântec sau un vers.

 

S-aveți zilele pline de frumusețe și bucurie!

>:D< Cu simpatie,

                                      aisha

 

 

"Eu sunt lucrătorul cinstit și tenace,

De-aceea, eu am despre tot ce se face

Opinia mea.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Cât om mă socot, duc pe frunte toți spinii,

 

  Și crucea mi-o port, ca și când aș zbura,

Căci omul e om cât mai are opinii,

Aceasta-i opinia mea!"

 

 

- din poezia preferată - "Opinia mea" - A. Păunescu

  - cântecul preferat: "Sfârșitul nu-i aici" - F. Pittiș

 - animalul preferat: cu două picioare și nerv :D

 

 

Caietul lui Aisha

BONUS: carul alegoric de la Festivalul Zaibarului si a Prazului de la Bailesti, 2014! :)

19. Caietul lui Aisha
Answer Answer 42 answers
Chestionar
3 august 2017 - Humor and Offbeat 7.421 times displayed
Treburile stau așa: cineva vine cu povestea și cu variantele de răspuns, ceilalți votează. Dacă-i mănâncă, pot să-și și motiveze alegerea.
Chestionar
Answer Answer 15 answers
Dieta vegană
25 january 2017 - Food 56.899 times displayed
”Dacă în urmă cu doar câţiva ani dietele vegane erau considerate extreme, în prezent tot mai mulţi oameni adoptă acest mod strict de alimentaţie pentru a slăbi şi a avea o viaţă mai sănătoasă.
Dietele vegane au din ce în ce mai mulţi adepţi, care consideră că o alimentaţie bazată pe plante, dar echilibrată, reprezintă cel mai sănătos stil de viaţă. Aceaste diete sunt bazate pe plante, germeni şi seminţe şi exclud toate produsele de origine animală, inclusiv laptele, brânza şi ouăle, care sunt permise în unele diete vegetariene.” (http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/alimentatie/dieta-vegana--cel-mai-sanatos-stil-de-viata-251016)
Cam asta spun cărțile. Eu, după cum am scris la altă temă, am trecut la dieta asta începând cu 13 ianuarie. Am avut o mică ieșire în decor pe 21, parcă (cu niște guguluf), dar nu s-a repetat. Îmi este incredibil de simplu să mă hrănesc cu așa ceva, deși credeam că-mi va fi greu să renunț la pește și lactate.
Ați încercat asta? Sunteți tentați? Ce părere aveți despre dieta vegană?
P.S. Dacă aveți sfaturi legate de tipul ăsta de alimentație, nu ezitați să ni le împărtășiți! :)

Dieta vegană
Answer Answer 337 answers
Niciodată nu voi mai...
18 december 2016 - Life, as it is 6.727 times displayed
Am primit ieri și azi trei invitații la tăieri de porci. Le-am refuzat politicos, spunând că nu mă simt prea bine. N-am scăpat de pungile cu cărnuri și șorici, pentru că, nu știu de ce, lumea încă mai crede că ”singur” și ”la bloc” echivalează cu ”muritor de foame” și toți se simt datori să contribuie la salvarea prăpăditului.
Mi-am amintit zilele trecute cum era pe vremuri, la tăierea porcului. Dincolo de nostalgia inerentă, vreau să spun că sunt convinsă că nu voi mai lua parte în veci la așa ceva, indiferent unde mă va duce viața.
Tema asta vă propune să dați exemple de lucruri pe care le-ați făcut cândva și pe care, din pricina vârstei/kg în plus/sănătății/schimbărilor de mentalitate, credeți că nu le veți mai face.
Niciodată nu voi mai...
Answer Answer 19 answers
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.2766 / 0.2438 (94)