Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Shopping si produse


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Facem RECLAMA... reclamelor!

Categorie: Shopping si produse
Discuţie iniţiată de eu.soniaOffline
(729 răspunsuri)64.907 afişări

La TV, la radio, pe marginea drumului, pe strada, in vitrine, la megafoane ...oriunde in jur, auzim reclame. suntem inconjurati de un sistem comercial disperat si fiecare incearca sa ne atraga prin ceva anume.... sunt reclame frumoase sau care socheaza, reclame amuzante, spoturi penibile, cate un slogan jalnic sau, mai rar, cate un text simplu si concis cu o imagine sugestiva..... voi ce credeti? ce reclame v-au placut... si care va enerveaza? care vi se par de calitate...si care absurde? Dati nume, dati exemple, este permis in aceasta tema, nicio problema.

Facem RECLAMA... reclamelor!
Tags: reclama, publicitate
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Afise

Uitati-va aici. Apoi la voi. Iar aici. Voi / barbatul vostru a ce miroase ? Aici din nou.
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   bagaj de mana wizz air   arduino starter kit   developare poze   picturi celebre   imprimanta foto   tablouri canvas   bagaj de mana ryanair   adaptor priza usa   
SUS
0.2629 / 0.1341 (583)