Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Hobbies


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Colectii si colectionari

Category: Hobbies
Talk started by speedy_car2fastOffline
(267 answers)33.669 times displayed

Eu am mai multe colectii dar cea mai iubita este cea de machete de motociclete . Am cam 77 de modele diferite dintre care 21 nu sunt din tara si nu as vrea sa pateasca ceva . Celelalte colectii ale mele sunt de servetele, de bani vechi si de brichete. Aceasta din urma este pe locul 2 in cele mai iubite colectii desi nu fumez.

Mi-ar placea sa aud cate ceva despre colectiile voastre. Daca nu aveti puteti povestii despre ce colectie v-ar placea sa aveti.

Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   bagaj de mana wizz air   arduino starter kit   developare poze   picturi celebre   imprimanta foto   tablouri canvas   bagaj de mana ryanair   adaptor priza usa   
UP
0.1776 / 0.0732 (557)